Skip Navigation Links

5 Aydır Kayıp Olan Genç Kız Ailesine Kavuştu...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 5 ay önce kaybolan 17 yaşındaki genç kızı Adana polisi bularak ailesine teslim etti.

5 Aydır Kayıp Olan Genç Kız Ailesine Kavuştu...

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 5 ay önce kaybolan 17 yaşındaki genç kızı Adana polisi bularak ailesine teslim etti.
 
Edinilen bilgiye göre, Dörtyol ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki D.P., Haziran ayının başında kayboldu. Babası Ali P., Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kızının kaybolduğu başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada genç kızın Adana'da olabileceği bilgisine ulaşıldı. Bu bilgiyi Dörtyol polisi Adana Emniyet Müdürlüğü ile paylaştı.
 
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kızın bulunarak ailesine teslim edilmesi için özel ekip kurulması talimatını verdi. Talimat üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliğindeki deneyimli dedektiflerden bir özel ekip oluşturuldu.
 
Polis, Adana'nın her yerinde genç kızı aramaya başladı. Aramalar kısa sürede sonuç verirken, genç kızın Seyhan ilçesi, Onur Mahallesi'nde bir evde olduğu belirlendi. Polis eve yapılan baskında kız çocuğunu buldu. D.P., polise eski nişanlısına kaçtığını, ondan şikayetçi olmadığını söyledi. Ancak yaşı küçük olduğu için polis genç kızı ve şahsı emniyete getirdi. Şahıs genç kız şikayetçi olmadığı için ifadesi alınıp serbest bırakıldı. D.P. ise ailesine teslim edildi. Babanın 5 aydır aradığı kızı ile buluşma anında duygusal anlar yaşandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet