Skip Navigation Links

İbrahim Gül oy birliğiyle ilçe başkanı..

Yerel seçimlerde büyük bir sınav veren İbrahim Gül, 9. Olağan kongrede MHP İskenderun İlçe Başkanı seçildi.

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı 9. Olağan kongresini Grand Plaza’da yaptı. Hatay’da 6 ilçe kazanan ve İskenderun’da yerel seçimin kaderini belirleyen kilit parti konumundaki MHP, onurlu ve şerefli bir dik duruşla tabanını tek çatı altında toplamayı başaran Belediye Başkanı İbrahim Gül ayakta alkışlanmıştı.
Yerel seçimlerde büyük bir sınav veren İbrahim Gül, 9. Olağan kongrede MHP İskenderun İlçe Başkanı seçildi.
Yapılan kongre aynı zamanda MHP’nin 40. Kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle de ayrıca bir anlam kazandı.
MHP delegeleri ve ülkücü camianın önde gelenlerinin ilgi gösterdiği kongreye, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.
AK parti ve CHP ilçe başkanları Musa Kurşun ve Nihat Karpuz’un da izlediği kongrede birlik ve beraberlik mesajı verildi. Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayatını kaybeden MHP’nin sevilen isimlerinden işadamı Savaş Sönmez de anıldı. Merhum Savaş Sönmez’den bahsedildiğinde ilçe Başkanı İbrahim Gül gözyaşlarına hakim olamadı.
MHP Hatay İl Başkanı şefik Çirkin, kongre salonundaki ilçe ve belde belediye başkanları, delegeler ve misafirlerin ilgisinden bihayli memnun bir şekilde gelecek dönem için daha fazla belediye başkanlığı ve milletvekilliği kazanmak zorunluluğunu dile getirdi.
400 delgenin oy kullandığı MHP İskenderun İlçe Kongresinde tek aday İbrahim Gül ilçe başkanı seçilerek, önümüzdeki genel seçimlerde partisini sırtlama görevini de resmen almış oldu.
Yaptığı konuşmayla salonda büyük bir alkış fırtınasına neden olan İlçe Başkanı İbrahim Gül, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Türkiye’miz büyük bir felakete doğru sürüklenmektedir. Her gün yeni bir acı, yeni bir tehlike ve tehditle karşı karşıya bulunmaktadır. Böyle bir dönemde milliyetçi harekete çok büyük sorumluluk ve görev düşmektedir” dedi.
Önümüzdeki dönemde izleyecekleri yol ve belirlenen stratejiden de bahseden İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi, aklı ve ilmi esas almalı, bu akıl ve ilimle bulduğu yolu ve hedefi, heyecanı, kararlılığı ve azmi ile destekleyerek mutlaka hedefine varmalıdır. İnsanlarımızın gönüllerini fethetmeden onları partili kılmak, onların oylarını almak mümkün değildir. Bu duyarlılık ve inançla kapı kapı dolaşacak ve partimizi anlatacağız, dertlerini dert, sevinçlerini sevincimiz bileceğiz” diyerek tabanına da mesaj verdi.
Siyaset yaşamı boyunca gece-gündüz demeden eşi İbrahim Gül’ü bir an olsun yalnız bırakmayan Kifayet Gül’de salonda tüm davetlileri tek tek selamlayarak katkı sunmayı sürdürdü. Yeni bir yoğun tempo için yeni sorumluluklar alan babası İbrahim Gül’e sımsıkı sarılan kızı Elif Sena Gül, yoğun geçen seçim döneminde özlediği babasıyla hasret gideriyor gibiydi.
İlçe Kongresinde İskenderun İlçe Başkanı seçilen İbrahim Gül’ün yönetiminde şu isimlerden oluşuyor: Turhan Bozkurt, Mustafa Hammut Coşkun, Suat Önde, Hüseyin Gonca, Mehmet Ünüvar, İlhami Boşça, Nazmi Ceylan, Ali Mursaloğlu, Atilla Kenanoğlu, H. Emre Hakan, İbrahim Özden, Mustafa Kın, Eşref Azgın, Adnan İşler, Veysel Ünal Uzun, Nezir Genç, Davut Söylemez, Levent Doğmaz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet