Skip Navigation Links

İMEAK Deniz Ticaret Odası Sporcuları Ödüllendirdi

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sutopu U19 Bayanlar 1. Lig takımı Türkiye şampiyonu oldu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Sporcuları Ödüllendirdi

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sutopu U19 Bayanlar 1. Lig takımı Türkiye şampiyonu oldu.
 
İzmir’de düzenlenen Sutopu U19 Bayanlar 1.Ligi Türkiye Şampiyonasına katılan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu U19 Bayanlar şampiyonluk kupasını kazandı.
Şampiyonlukla dönen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları ve antrenörleri İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konferans salonunda düzenlenen törene, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetim kurulu başkanı Bülent Kavsak, Başkan Vekili Kadir Doğan, yönetim kurulu üyeleri Erol Vayısoğlu ve Mahmut Bilen katıldı.
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak “Böyle mutlu günde sizlerle olmak çok güzel bir duygu. Bir insanın akademik kariyerinin yanında bu tür spor ile ilgilenmesi çok güzel bir şey. Bunu hayatınız boyunca hiç unutmayın ve takip edin.  Siz gençlerin en önemli öğrenmesi gereken ya yüzme ya da yelkendir. İkisi de deniz ve yüzme ile alakalı bir spor dalıdır. Yüzme ve yelken sporu küçük iken zorluklarla nasıl savaşacağını ve mücadele edileceğini öğretiyor. Bundan sonraki yaşamınızda da hepinize başarılar diliyorum. İnşallah yüzmedeki başarınızı bilisel olarak da kanıtlarsınız” diye konuştu.
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kadir Doğan “Sevgili sporcu arkadaşlarımız. Tüm Hatay ve İskenderun’umuza böyle güzel bir gurur yaşattınız. Başarılarınız devamını dilerken temennimiz bu başarılarınızın devam etmesidir. Kupa sayılarımızda artmasıdır” diye konuştu.
 
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “15 yıldır İskenderun'da yüzme ve Sutopu branşlarında hizmet veriyoruz. Bu sporcularımız küçüklükten bize gelen, kendi yetiştirdiğimiz öz sporcularımız. Yıllardır başarı grafiğimiz yükseliyor. Bu yıl 1.ligde şampiyon olarak bunu tüm Türkiye ye ispatladık. Bu ligin bir üstü yok. Bayanlar Sutopu 1.ligleri tarihinde Galatasaray, Esti ve Adalar takımları dışında başka kimse şampiyon olamamıştı. Biz Anadolu'dan küçük bir ilçe takımı olarak bu yıl bunu başardık. Sutopunda iki tane milli antrenörümüzü kadromuzda bulunduruyoruz. Emeği geçen tüm antrenörlerimizi ve fedakâr ailelerimizi kutluyoruz. Bize desteklerini bugüne kadar hiç esirgemeyen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Konuşmalarının ardından, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetim kurulu başkanı Bülent Kavsak ve Başkan vekili Kadir Doğan, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün göstermiş olduğu başarıdan dolayı tüm sporcuları ve teknik kadroya ödüllerini takdim etti.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet