Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaçspor 1967: 0 Kayseri Şekerspor: 0

Karşılaşmayı Hatay Vali yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yö

Arsuz Karaağaçspor 1967: 0 Kayseri Şekerspor: 0

Gündem   A+a-

 
Karşılaşmayı Hatay Vali yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yöneticiler de izledi.

Stad: Karaağaçspor Tesisleri

Hakemler: Mikail Meşe**, Eser Eti**, Mustafa Özdemir**
Arsuz Karaağaçspor 1967 : Sedat**, Vakkas**, Tolga***, Ferit***, İbrahim** (87. Dak. Volkan?), Akan**, Ömer** (74. Dak. Hakan*) , Sefer**, Ali**, Sercan**, Anıl* (21. Dak. Fırat**)

Kayseri Şekerspor: Ufuk**, Mehmet**, Ahmet**, Emre**, Recep**, Sedat**, İsmail* (57. Dak. Mustafa*), Oğuzhan* (70. Dak. Muharrem*), Oğuz**, Emre** (79. Dak. Ali*) , Muhammed*

Sarı Kart: Sefer, Akan, Tolga, Sercan, Hakan, Arsuz Karaağaç
Mehmet, Muhammed (Kayseri Şekerspor)
Kırmızı Kart: 72. Dak. Sedat (Kayseri Şekerspor)

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda yer alan temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor 1967, evinde konuk ettiği grup lideri Kayseri Şekerspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın her iki yarısında da rakibine oranla daha üstün bir futbol oyun ortaya koyan ev sahibi Karaağaçspor, karşılaşma içerisinde yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. 
Hatay Vali yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci protokol tribününde karşılaşmayı izledi. Seyircisiz oynama cezası bulunan ev sahibi Arsuz Karaağaçspor 1967 takımına çok sayıda taraftarı stat dışından destek verdi. 

Bu önemli karşılaşmadan 1 puan çıkaran Arsuz Karaağaçspor 1967, ligdeki puanını 2’ye çıkardı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet