Skip Navigation Links

Arsuz'da CHP'ye Yoğun İlgi

CHP Adayları Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Ali Oğuz, Yılmaz Şahutoğlu ve Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme ile birlikte partililerinde katıldığı esnaf g

Politika   A+a-

 
Arsuz’da CHP’ye Yoğun İlgi
CHP Adayları Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Ali Oğuz, Yılmaz Şahutoğlu ve Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme ile birlikte partililerinde katıldığı esnaf gezisi yoğun ilgi gördü.
Esnafların sevgi gösterileri arasında geçen ziyaretler sırasında Arsuz’un sorunları sık sık dile getirildi. Esnaflar ve halk tarafından Arsuz’un hep ihmal edildiği gereken değerini hiçbir zaman alamadığı dile getirildi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu şikayetler üzerine yaptığı konuşmada, “Arsuz bana göre İspanya’nın, Fransa’nın en çok turist çeken şehirlerinden bile fazla doğal olanaklara sahip. Siyasal iktidarlar buraya turizm yatırımı yapmadılar. Hep ihmal ettiler. Bizler kararlıyız, burayı bir Bodrum, bir Marmaris seviyesine getireceğiz. Bu güzelim deniz ve kumsallar CHP iktidarında hak ettiği yere gelecek.
 
“Diğer yandan bu yöremiz aynı zamanda ülkemizin sebze ambarıdır. Buradaki çiftçilerimizin en büyük sıkıntısı mazot, gübre, zirai ilaç ve tohum fiyatlarının yüksekliğidir. Gerçek halkın iktidarında mazot çiftçimize 1.5 lira olacak. Diğer girdiler düşürülecek. Milli Tarım Programı ile yabancı ülkelere olan tohum bağlılığından kurtulup, ucuz tohum sağlanacak.
“CHP iktidarında Arsuz’un hem turizm potansiyeli, hem de tarım potansiyeli gereken değeri görecek ve ülke genelinde olduğu gibi Arsuz yöresi de rahat bir nefes alacak.” Dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet