Skip Navigation Links

Vatandaş Odaklı Hizmetlerimiz Sürecek...

Defne’ye bağlı mahallelerin muhtarları, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Vatandaş Odaklı Hizmetlerimiz Sürecek...

Gündem   A+a-

 Merkez ilçe Defne’ye bağlı mahallelerin muhtarları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretine Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Turunçlu, Subaşı, Meydancık, Gümüşgöze, Özbek ve Güneysöğüt mahalle muhtarları hazır bulundu.  

Hizmet üretmenin yanında uygulama aşamasında da muhtarların çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, mahallelerdeki altyapı eksiklerini, problemlerini kısa sürede tespit etme ve çözme adına Hatay’ın tüm ilçelerinde toplantılar düzenleyerek muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlattı.

Vatandaş odaklı hizmetlerin süreceğine dikkat çeken Çaparali, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi dikkate alarak duyarlı belediyecilik anlayışını ve hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kendilerini ağırlamalarından dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden mahalle muhtarları, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HATSU heyetinin önemli hizmetlere imza attıklarını ifade ederek, yürütülen çalışmalarda muhtarların ve vatandaşların görüşlerini ele almalarından memnuniyet ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Altyapıdan üstyapıya kadar kentte yıllarca yapılmayan hizmetlerin yapıldığını aktaran muhtarlar, hizmette gösterilen hassasiyetten ötürü Başkan Savaş, Genel Müdür Çaparali ve tüm ekiplere teşekkür etti.

Başkan Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, hizmet etme noktasında ve her platformda muhtarlara
verilen destekten ötürü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve
hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet