Skip Navigation Links

Nardüzü'nde halk kararını vermiş..

18 yılda Nardüzü'ne hiçbir şey veremeyenlerin gelecekte de hiçbir şey vermeyeceğine dikkat çeken Tümkaya, halkın sağ duyusuna güvendiklerini söyledi..

Politika   A+a-

Şölen havasında geçen Demokratik Sol Parti Nardüzü Belediye Başkan Adayı Selim Tümkaya, zehir zemberek konuştu. 18 yılda Nardüzü’ne hiçbir şey veremeyenlerin gelecekte de hiçbir şey vermeyeceğine dikkat çeken Tümkaya, halkın sağ duyusuna güvendiklerini söyledi.. Mitingdeki coşku seli beldede başkanlık yarışının sona geldiğini de ortaya koydu..

Nardüzü’nde halk kararını vermiş..
Demokratik Sol Parti Nardüzü Belediye Başkan Adayı Selim Tümkaya muhteşem bir mitingle seçmenleriyle kucaklaştı. Miting sonrası bir de konser sürprizi vardı. Belediye meclis Üyesi Adayı Avukat Hakan Mazman’ın meslektaşı Avukat Hüseyin Aslan, sazıyla ve sözüyle yüzlerce partiliye unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu..
Kucaklaşma, Nardüzü’nün yeni belediye başkanının Selim Tümkaya olacağına işaret etti.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması nedeniyle de ayrı bir önem taşıyan mitingde, kadınlara karanfil dağıtıldı ve daha çok kutlama havasında geçti.
Miting öncesi ve sonrası yapılan müziklerle halaylar çekildi.
Tamamı kariyer yapmış çeşitli meslek gruplarından belediye meclis üyesi adaylarıyla platforma çıkan Selim Tümkaya’ya İlçe Başkanı Ali Bıkmaz tarafından “Nazar Değmesin” diye nazar boncuğu ve 19 yıl önce Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in Bıkmaz’a emaneti kasket emanet edildi.
Anlamlı detaylarla donatılmış mitingde ayrıca duygulu anlar da yaşandı. Nardüzü Belediye Başkan Adayı Selim Tümkaya’nın konuşması taraftarlarını gözyaşlarına boğdu.
Vaatlerle değil projelerle yola çıkan Selim Tümkaya ve ekibi, uzun süren tezahüratlarla moral depoladı.
Konuşmasında genç olmasını eleştirenlere tokat gibi yanıt veren Demokratik Sol Parti Nardüzü Belediye Başkan Adayı Selim Tümkaya, mevcut belediye başkanı Ahmet Şanlı’ya 18 yılda neler yaptığını sordu.
Selim Tümkaya konuşmasında şöyle dedi: “Halk dışında kimseden icazet almadık ve beldeyi yönetirken de sadece halktan emir alırız. Daha önce yönetenler size hiç danıştılar mı? Biz sadece size danışırız. Güzeller Mahallesi’nde otobana alt geçit yapılacakmış hem de kısa sürede bitecekmiş. Bugüne kadar neden yapmadınız? Madem bu kadar kolaydı neden ilgilenmediniz? Altyapıyı projelendirmeye başlayacağız. Beldede üniversite öğrenimi için imkansızlık yüzünden dershaneye gidemeyen öğrencilerimize dershane açacağız.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet