Skip Navigation Links

İl Müftüsü HBB Başkanvekilini Ziyaret Etti

İl Müftüsü Kavillioğlu ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla HBB Vekili Dr. Selim Matkap’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

İl Müftüsü HBB Başkanvekilini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve beraberindeki heyet, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Selim Matkap’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Gerçekleştirilen ziyarete HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden de katılım gösterdi.

KAVİLLİOĞLU: CAMİLERİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİREREK VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ

Sözlerine ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu seneki ana temasının ‘Cami, Şehir ve Medeniyet’ olduğuna dikkat çekerek başlayan Kavillioğlu, “ Camiler günümüzde sadece dini ibadetlerin yapıldığı bir yer olarak değil; yardımlaşmanın, dayanışmanın, sevginin, kardeşlik gibi birçok önemli görevlerin yüklendiği toplumumuzun direği olmuş kurumlardan birisidir. Aynı şekilde din görevlileri toplumumuzun en değerli insanlarından biri olmakla birlikte toplumumuzun adalet, saygı ve kardeşlik simgelerinden birisi olmuştur. Bu haftada hem cami meselelerini çözümlemek hem de din görevlilerinin vazifelerini daha iyi seviyelere çıkarabilmek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Camilerimizi daha da güzelleştirerek vatandaşlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Ben HBB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Belediyesine talebimize kulak vererek yerine getirdikleri taleplerimiz için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
HBB Başkan Vekili Dr. Selim Matkap, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; camilerin ve din görevlilerinin vatandaşlara daha iyi koşullarda hizmet edebilmeleri için güzel temennilerde bulundu.
Ziyaret Müftü Kavillioğlu’nun  Başkan Veliki Matkap’a çiçek takdim etmesi ile son buldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet