Skip Navigation Links

'Milletvekilliği Ödül Değil, Bir Görevdir!!!'

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Mevlüt Dudu, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Dudu, milletvekilliğinin bir ödül değil, halk

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Mevlüt Dudu, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Dudu, milletvekilliğinin bir ödül değil, halk tarafından verilen bir görev olduğuna vurgu yaptı.

Kahvaltı öncesinde açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan genel sağlık sigortasının detaylarına ışık tuttu.Ardından bölgemize ilişkin sorunlara mercek tutan Avukat

Mevlüt Dudu, “Milletvekili olmam halinde sorunların çözümünün ve fırsatların değerlendirilmesinin takipçisi olacağım. Meclis toplantılarının dışında hep burada olacağım. Dolayısıyla vekil olsam bile evimi Ankara’ya taşımayı hiç düşünmüyorum” diye konuştu. Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, Hatay’ın sanayi ve turizm şehri olmasına rağmen hala işsizliğin çok büyük sorun olduğuna vurgu yaparak, “İşsiz insanlarımızın sayısı her geçen gün artıyor. İstihidama yönelik yapılan yatırımların yapılması gerektiğini inanıyoruz. Şehrin lokomotifi olan İskenderun Limanına ise gerekli yatırımlar bir an önce yapılarak aktif hale gelmesi gerektiğine inanıyorum” dedi. Milletvekili aday adayı Dudu, “Limanımız coğrafi ve stratejik olarak çok önemli olsa da 25 yıldır atıl durumdadır. Tarım alanlarımız çarpık kentleşmeye kurban edimli, şimdi de sanayi yatırımlarına açılmıştır. Turizm potansiyelimiz neredeyse sıfı noktasına gerilemiştir. Gelişen sanayi ile birlikte ortaya çıkan göç olgusuyla nüfusumuz ve işsizlik hızla artmışıtır” dedi.

Bölgenin enerji ihtiyacının artıkihmal edilmeyecek düzeyde olduğuna vurgu yapan Dudu sözlerine şöyle devam etti: “Bölgemizde insana ve doğaya saygılı yenilenebilen enerji kaynakları oluşturulmalıdır. Bölgemizde yaşayan çiftçi, esnaf, işçi, memur, emekli tüm insanlarımız sanki bir sorun denizinde can çekişmektedir. İskenderun Körgfezi kısa süre içerisinde enerji merkezi olacak ve ülkenin en önemli sanayi kentleri arasında yer alacaktır. Eğer planlı, düzenli ve objektif bir çalışma yapılırsa hem sorunların çözüleceğini, hem de fırsatların iyi değerlendirileceğini düşünüyorum. Eğer milletekili olursam bu sorunların çözümünün ve fırsbatların değerlendirilmensin takipçisi olacağım. Meclis toplantılarının dışında hep burada olacağım”
Milletvekili aday adayı Dudu, son olarak kendisiyle ilgili tüm detaylara www.mevlutdudu.com internet adresinden ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet