Skip Navigation Links

MKÜ Rektörü Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Ve Okul Aile Birliği Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Ve Okul Aile Birliği Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i Ziyaret Etti

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Sefa Atakaş Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa ile Okul Aile Birliği Başkanı Sami Öztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti.

Sefa Atakaş, Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa okullarını tanıttı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi: “Önümüzdeki sene ilk mezunlarımızı vereceğiz. Mezun öğrencilerimizin eğitimine üniversitede de devam etmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Sizinle işbirliği içerisinde çalışarak Su Ürünleri Fakültesi ile irtibat halinde olup Fakültenizdeki bölümlere uygun, geçiş yapılabilecek bölümler açmak istiyoruz.” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sami Öztaş, ara elemanların varlığının ve yetiştirilmesinin ülkemizin gelişmesinde büyük bir etkiye sahip olduğunu belirterek bu konuda kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek şunları dile getirdi: “Mustafa Kemal Üniversitesi bugün itibariyle 12 fakülte, 3 enstitü, 6 yüksekokul ve 15 meslek yüksekokulu ile hizmet vermektedir. Araştırma, geliştirme ve topluma hizmet uygulamalarıyla bölgemize, ülkemize önemli hizmetler sunmakta ve çağdaş bir üniversite olma yolunda hızla ilerlemektedir. Pirinçlik Meslek Yüksekokulunda Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı mevcuttur. Okulumuzun daha nitelikli bir eğitim vermesi için mevcut programı dört yıllık bir yüksekokula çevireceğiz ya da yeni bir dört yıllık yüksekokul açmayı planlıyoruz. Çünkü İskenderun böyle bir yüksekokula ihtiyaç duymaktadır. Birbirinin devamı olan geçiş yapmaya müsait programların açılması, ülkemizin gelişmesi adına önemlidir.” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet