Skip Navigation Links

Pac Meydanı Battı Çıktı Projesi Hızla İlerliyor

HBB, Temmuz ayında İskenderun’da başlattığı battı çıktı projesini tüm hızıyla sürdürüyor.

Pac Meydanı Battı Çıktı Projesi Hızla İlerliyor

Gündem   A+a-

 Hatay’ın bütün ilçelerinde ulaşım sorunlarını gidermek amacıyla farklı projeler üreterek kapsamlı hizmetlerini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Temmuz ayında İskenderun’da başlattığı battı çıktı projesini tüm hızıyla sürdürüyor.
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde Hataylıların bütün sorunlarına kalıcı çözüm geliştirmek amacıyla ileriye yönelik büyük adımlar atılmasını sağlayan HBB, vatandaşların daha sosyal ve güvenli bir kent içerisinde yaşam sürdürebilmeleri için yapılan projeleri her geçen gün arttırıyor.
İskenderun şehir merkezinden sağlanan transit geçişin rahatlatılması ve vatandaşların daha güvenli ulaşım sağlamaları adına İskenderun Pac Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasında başlatılan Battı Çıktı projesi hakkında bilgi veren HBB yetkilileri, şuana kadar projenin iki ucundan başlatılan çalışma çerçevesinde 630 adet fore kazığın yerleştirildiğini ve altyapı düzenini sağlamak amacıyla 800 metre yağmursuyu hattı ile 250 metre içmesuyu isale hattı döşeme çalışmalarının devam ettiğini aktardı.
Kent trafiğine nefes aldıracak olan projeyi yerinde inceleyen HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan, fore kazık çalışmaları kapsamda Şehit Ömer Salık üstgeçidinin sökümüne başlandığını ve şehit isminin başka bir yerde yaşatılacağını belirterek vatandaşlar ile esnafların mağduriyetine mahal verilmemesi için özen gösterildiğini akabinde yol güzergâhlarında bazı bölgelerin trafiğe kapatıldığını ilettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet