Skip Navigation Links

Üst Geçit Sadece Fotoğraflarda ve Anılarda Yaşayacak..

Bugüne kadar milyonlarca kişi üzerinden geçmişti..

Üst Geçit Sadece Fotoğraflarda ve Anılarda Yaşayacak..

Gündem   A+a-

 
Bugüne kadar milyonlarca kişi üzerinden geçmişti..
Pac Meydanı Battı Çıktı Projesi hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmaların gidişatını ve koordinesini sağlamak amacıyla çalışma sahasında incelemeler yaparak ekipler ile istişarede bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, “Fore kazık çalışmaları kapsamda Şehit Ömer Salık üstgeçidinin sökümüne başlandı ve Dönmez durağı mevkii E-5 kara yolu çift taraflı ulaşıma kapatıldı.” Açıklamasını yaptı.
İskenderun’da yaya geçişi için çok önemli hizmetleri olan üst geçitin sökülmesi işlemi ise vatandaşlar tarafından görüntülendi.
İskenderun’un sembolü haline gelen üst geçit, bugüne kadar milyonlarca insanın güvenli bir şekilde evine ulaşmasını sağladı. Bugün 50 yaşında olanların çocukluklarında üzerinden geçmekten ve geçerken de aşagıya bakıp araçların geçişini izlemekten keyif aldığı üst geçit, milyonlarca kişide güzel hatıralar bıraktı.
Üst geçitin, battı çıktı projesinin hızlandığı bir dönemde fore kazık çalışmalarının yapılabilmesi için sökülme çalışmaları devam ediyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Haluk 18 Eylül 2017 Pazartesi
Gerçekten üzüldüm :(
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet