Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil evinde moral depoladı..

Soğuk hava, yağmur, çamur demeden geceli-gündüzlü çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, her geçen gün bir kat daha büyüy

Politika   A+a-

Soğuk hava, yağmur, çamur demeden geceli-gündüzlü çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, her geçen gün bir kat daha büyüyen sevgi seliyle 29 Mart tarihini moralli bir şekilde bekliyor.
Herkesimden gördüğü desteğin mutluluğu ve gururuyla oldukça da mütevazı davranışlar sergilemeyi sürdüren Seyfi Dingil, halkın teveccühünün her şeyin üzerinde olduğunu, halkı yok saymanın mümkün olmadığı hassas bir dönemin yaşandığını hatırlattı.
İskenderun’un bir çok din ve milletin kardeşçe yaşadığı güzel bir şehir olduğunu hatırlatan Dingil, ayrışmalara değil birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan çok önemli bir dönemde toplumun her kesiminin kucaklandığı bir anlayışın hakim olduğu kent ruhu yaratacaklarının altını çizdi.
İskenderun mozaiğinin en güzel yansımasını belediye meclis aday listesinde gösteren Seyfi Dingil, belediye başkanlık yarışında emin adımlarla ilerliyor..


Seyfi Dingil evinde moral depoladı..

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil’in 29 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oy potansiyeli olarak gördüğü Akçay’da, köylüleriyle kahvaltıda bir araya geldi. İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, kendi köyü olan Akçay’da alkışlarla karşılandı. AKP’nin Akçay seçim bürosunda düzenlenen kahvaltıya, İlçe Başkanı Musa Kurşun, il ve ilçe belediye meclis üyesi adayları, bazı aday adayları ile çok sayıda vatandaş
katıldı.
Kendi köylüleriyle kahvaltıda buluştuğu için çok mutlu olduğunu anlatan Belediye Başkan Adayı Dingil, kendi köyünde herkesin birbiriyle akraba olduğunu ifade ederek, İskenderun’da değişim, iktidar desteğiyle 30 yıldır özlemi duyulan hizmetlerin gelmesi için 29 Mart yerel seçimlerinde partisine destek istedi. Ak Parti olarak seçimden seçime ziyaret yapmadıklarını ifade eden İlçe Başkanı Musa Kurşun ise “29 Mart seçimlerinde başarı sağlamak için çok çalışıyoruz. Tüm teşkilatımızla birlikte 30 Mart sabahı göreve hazırız” dedi.
AKP’nin sosyal belediyecilik anlayışına hayran kaldığını anlatan İskenderun Belediye Meclis üyesi adayı Erol Akın, AK Partiyi tercih ettiği için çok mutlu olduğunu vurguladı. Konuşmalardan sonra duygularını anlatan Akça Muhtarı Mehmet Bebek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar