Skip Navigation Links

Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi AFAD destekli 'İŞYERLERİ İÇİN AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ' kapsamında bir dizi seminer ve tatbikat gerçekleştirdi.

Tatbikat Gerçeğini Aratmadı

Gündem   A+a-

 BAŞARILI TATBİKAT

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi personellerini bilinçlendirmek amaçlı AFAD destekli "İŞYERLERİ İÇİN AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ" kapsamında bir dizi seminer ve tatbikat gerçekleştirdi.
Hatay İli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden Şube Müdürü Şerife AKÇAL ve Arama Kurtarma Teknisyeni Cihat AKSU tarafından Özel Palmiye Hastanesi İş Güvenliği Uzmanı Uğur Nural ile beraber hastane personeline

Temel Afet Bilinci

Temel Yangın Bilgisi ve Taşınabilir Yangın Söndürme Cihazı Kullanımı
konularında; Palmiye Hastanesi Konferans Salonunda sinevizyon destekli eğitim verildikten sonra. ''DEPREM ve YANGIN'' tatbikatı gerçekleştirildi.
Hastane Personeli yoğun katılım ile seminere ilgi gösterdi.
Verilen Eğitim ve Seminerin ardından tatbikatlar başarı ile sonuçlandı.
Özel Palmiye Hastanesi Baş Hekimi Opr.Dr. Yılmaz ŞAHUTOĞLU konu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi. "Palmiye Hastanesi yönetimi olarak hasta ve çalışan güvenliği açısından kurumsal anlamda Hatay il afet ve acil durum müdürlüğü koordinasyonunda gerekli bilgilendirme eğitimi ve tatbikatı başarıyla gerçekleştirdik.Hizmet kalitesi kadar güvenlik konusunda çok ciddiye aldığımız bir husustur.Bunun için emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve müdürlük yetkililerine teşekkür ediyorum."
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet