Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak Parti'nin çıtasını yükseltmek için girdik

Ak Parti İskenderun Gençlik Kolları, Başkanları Caner Karadaş öncülüğünde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'ni ziyaret etti.

Politika   A+a-

Ak Parti İskenderun Gençlik Kolları, Başkanları Caner Karadaş öncülüğünde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Ak Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Caner Karadaş, “Biz Ak Parti yönetimine yeni katıldık. Siyaset hayatına Ak Parti’nin çıtasını yükseltmek için girdik. Aynı zamanda bizler ilk göreve geldiğimizde, ‘İskenderun Gençleri, sosyal faaliyetlerden geri kalmayacak ve sosyal faaliyet konusunda projeler üreteceğiz’ demiştik. Bu düşünceyle 21 Şubat Pazar günü İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda Doçent Doktor Sefa Saygılı öncülüğünde İskenderun Gençleri’ne ‘Alkol, uyuşturucu, kötü alışkanlıkların zararları’ konulu bir seminer vereceğiz. Bildiğiniz gibi bu konular sadece İskenderun veya Hatay’ın sorunu değil, tüm Türkiye’nin sorunudur. Vereceğimiz bu seminere başta siyasi partiler olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve tüm İskenderun Gençliği’ni bekliyoruz. Gelmek isteyenler için araçlarımız Pazar günü 11.30’da Ak Parti İskenderun İlçe Binası’nın önünden kalkacaktır ” dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan ise, “Siyasete yeni atılmış olabilirsiniz. Yapmanız gereken şeylerden biri sivil toplum kuruluşlarıyla hep bir arada olup, onların fikir ve görüşlerini almanızdır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar