Skip Navigation Links

Kırıkhan'da Havuz Keyfi Başladı

Kırıkhan halkı uzun yıllar sonrası ilk kez kendi ilçedehavuz keyfi yapmaya başladılar.

Kırıkhan'da Havuz Keyfi Başladı

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan halkı uzun yıllar sonrası ilk kez kendi ilçedehavuz keyfi yapmaya başladılar.

Kırıkhan’ı  sosyal ve Kültürel yöndengeliştirecek projeleri teker teker hayata geçirerek başarılı belediyecilikörneklerini sunan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un gayretleri sonucunda Kurtlusoğuksu’da faaliyete  geçen yüzme havuzunda Kırıkhan halkı bol bol yüzdüler.

Çocuklarıyla gelerek havuz keyfi yapan aileler, haftada 2 günün  sadece bayanlara yönelikhizmet vermesini istediler. 

Kırıkhan’da yetişenher çocuğun bundan böyle tehlikeli vesağlığı tehdit edensulama kanallarında değil her yönden daha sağlıklı, boğulma tehlikesine karşı cankurtaranı bulunan, sağlık şartları açısından hijyeni sağlanmış, dinlenme için şemsiye ve şezlongları, kafeteryası bulunan yüzme havuzunda serinleme keyfi yaşayacaklarını belirtenBelediye Başkanı Ayhan Yavuz, zamanlatüm ailelerin huzur ve güven rahatlığı içerisinde yüzme havuzunu kullanabileceklerini söyledi.
Ayrıca çocukların ve yüzme bilmeyenlerin cankurtaran nezaretinde ve kontrollü bir şekilde havuza girmeleri gerektiğini, önümüzdeki yaz sezonunda ise çocuklarımıza ve yüzme bilmeyenlere yüzme hocası nezaretinde yüzme kursları verileceğini belirtti.

Yıllar sonra Kırıkhan’da ilk kez havuza girenlerin ise, büyük bir  mutluluk yaşadıkları görüldü. Yüzme havuzunun sabah 09:00 ila 19:00 saatleri arasında hizmet verecek. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet