Skip Navigation Links

'2023 Vizyonu Çerçevesinde Çalışıyoruz'

Ak Parti SKM Başkanı Kılınç: 2023 Vizyonu Çerçevesinde Çalışıyoruz

Politika   A+a-

 
Ak Parti SKM Başkanı Kılınç: "2023 Vizyonu Çerçevesinde Çalışıyoruz"
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bestami Kılınç , “Başbakanımız Erdoğan'ın belirttiği 2023 vizyonu çerçevesinde, kalkınmış ve dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer alan bir Türkiye için çalışıyoruz “dedi.
SKM Başkanı Kılınç, Hatay’ın her tarafını karış karış gezdiklerini belirterek,”Partisinin 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü sıkmadık el, bakmadık yüz, çalmadık kapı bırakmayacaklarını ”söyledi.
Seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandıklarını ifade eden Kılınç,”Ak kadrolar 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerine hazır.8,5 yılda birçok hizmet yapıldı. Şimdi hedefimiz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği 2023 vizyonu çerçevesinde kalkınmış ve dünyanın 10. büyük ekonomisi arasında yer alan olan bir Türkiye'ye ulaşmak. Bunun için 12 Haziran’daki seçimler önemlidir" şeklinde konuştu.
Hedeflerinin Hatay'da birinci parti olmak değil, yüzde 50'nin üzerinde oy almak olduğuna işaret eden Kılınç, "Bunun için az uyuyacağız, çok çalışacağız. Seçmenlerin her birine tek tek ulaşacağız. Onlara yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri anlatacağız” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet