Skip Navigation Links

İssume Ana Okulunda Oryantasyon Etkinlikleri Düzenlendi

Okul öncesi Oryantasyon(Uyum) Haftası etkinlikleri kapsamında İssume Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okula başlamanın

İssume Ana Okulunda Oryantasyon Etkinlikleri Düzenlendi

Gündem   A+a-

 
Okul öncesi Oryantasyon(Uyum) Haftası etkinlikleri kapsamında İssume Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okula başlamanın sevinci ve heyecanıyla bir araya geldiler. Çocuklarının ilk gün heyecanına ortak oldular.
Okul Müdürü Fatma BAL'ın açılış konuşmasıyla başlayan program, eğitim öğretim süreçlerinin bu ilk ve özel gününde, minikleri eğitim yuvalarının kapısında, Büyük Şehir Belediyesi Tiyatro Ekibi çizgi film kahramanlarının kostümleri ile karşıladı. Öğrencilerin heyecanını sevince ve eğlenceye çeviren sevimli maskotlar, çocuklarla tokalaşarak, dans ederek, fotoğraf çektirip, bu özel günde unutamayacakları keyifli dakikalar yaşattılar. Yüz Boyama, sandalye kapmaca ve müzikli rontlarla program devam etti.
Okul Bahçesine kurulan masalarda boyama sayfaları,boya kalemleri, oyun hamurları konularak öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmeleri sağlandı.Eğlenceli bir başlangıcın ardından Okul bahçesindeöğretmenleri ile tanışan minikler sınıflarına uğurlanırken,  Velilerin oryantasyon sürecindeki kaygılarını dindirmek, merak ettikleri konularda yardımcı olmak amacıyla öğretmenler değerlendirme konuşması yaptılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN; Minikler 2017-2018 dönemi için okulun kapısını aralayarak şimdi okullu oldular.  Veli, idareci ve öğretmenlerin sohbet ederek kaynaşmaimkanı bulduğubu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personele, okul çalışanlarına ve okul İdaresine teşekkür ederek, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar getirmesi dileğiyle program sona erdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet