Skip Navigation Links

Öğrenci Velisi Olamayanlar Okula Giremeyecek

Hatay Valiliği Okul Güvenliği kapsamında aldığı yeni kararlarla Okulların güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.

Öğrenci Velisi Olamayanlar Okula Giremeyecek

Gündem   A+a-

 
Hatay Valiliği Okul Güvenliği kapsamında aldığı yeni kararlarla Okulların güvenliğini en üst seviyeye çıkardı.
 
Bu kapsamda aşağıda belirtilen tedbirler alınmıştır.
 
1.Resmi ve özel eğitim kurumları bahçesine, çevresine ve dış kapısı önüne, tehlikenin makul görülebileceği yakın çevresine; Resmi ve özel eğitim kurumları öğrencisi olmayan, kurumla bir ilişiği bulunmayan ve öğrenci velisi olmayan alınmayacaktır.
 
2.Resmi ve özel eğitim kurum öğrencisi olup, ders saatlerinin dışında kurumda bulunmaması gereken öğrenci veya şahıslar alınmayacaktır.
 
3.Resmi ve özel eğitim kurumu ile ilişiği olmayan, işsiz, güçsüz, boşta gezen kişilerin kurum çevrelerini, dış kapı önünü ve tehlikenin makul görülebileceği kurum yakın çevresini mesken tutmaları önlenecektir.
 
4.Bu hususlarda, Eğitim-Öğretim kurumunun yöneticileri, çalışanları ve özel güvenlik görevlileri, yetkili kolluk görevlisi ile birlikte koordineli bir şekilde hareket edecektir.
 
5.Alınan kararlara uymayanlar hakkında; Hatay Valiliği İmza Yetkileri Yönergesinin 11’inci maddesi m fıkrası çerçevesinde, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 66’ıncı maddesine istinaden, 5326 sayılı Kabahatler kanununun 32.’inci maddesinin 1’inci fıkrası gereğince yasal işlem yapılacaktır.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet