Skip Navigation Links

İbrahim Gül sert konuştu!!!

Yerel ve genel iktidarları elinde bulundurarak seçime girenlerin bu imkanları alabildiğine lehlerine kullandıklarını dile getiren Gül, 'Bu seçimlerde

Politika   A+a-

Yerel ve genel iktidarları elinde bulundurarak seçime girenlerin bu imkanları alabildiğine lehlerine kullandıklarını dile getiren Gül, “Bu seçimlerde demokrasimizin parçası olan siyasi parti adaylarının siyasetimizi ne hale getirdiklerine yakinen şahit oldum. Siyaseti, kendini anlatma zihniyeti dışında rakiplerine karşı entrika, iftira ve belden aşağı vurma aracı olarak kullananları gördüm. Bazı siyasilerin seçmenlerin iradelerine müracaat etmediklerini, adeta seçmenlerin tercihlerine ipotek koyma gayreti içinde olduklarını gördüm. Bütün bu olumsuzluklara rağmen 29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde onur ve haysiyetle siyasetin yapılabileceğini, kimseye iftira atmadan, ötekileştirmeden, siyasi başarı sağlanabileceğinin örneğini gösterdiğimize inanıyorum. İşte bu onurlu mücadele sonucunda 29 Mart yerel seçimleri MHP açısından başarılı geçmiş, partimizin il ve ilçemiz genelinde oy oranı artmıştır. Ve partimiz belediye başkanlığı sayısını yükselterek bu demokratik sınavdan güçlenerek çıkmıştır” diye konuştu.
29 Mart günü yapılan seçimlerin on beş yıldır şehrimizi idare eden ve sağduyu adına birleşenlerin iktidarı olarak görülen zihniyetin yaptığı siyaseti gözler önüne serdiğini ifade eden Gül, “Sağduyu adına birleşenlerin iktidarı olarak görülen zihniyetin ‘Benden sonrası tufan’ mantığı ile nasıl siyaset yaptığını gözler önüne sermiştir. İskenderun’da ki yerel seçim sonuçlarının sağduyu adına hüsranla sonuçlanmasındaki nedense işte bu mantık olmuştur. Ülkeyi dar boğaza sürükleyen siyasetçilere ders verilmesi için bir fırsat olarak gördüğümüz bu seçimin bir başka sonucu ise ülkemizi altı yıl dört aydır yöneten iktidar partisinin ciddi sayılacak bir kayba uğramış olmasıdır. Ak parti yönetimi bu sonucu doğru okumalı, Türkiye’nin bekası ve esenliği ile milletimizin huzur ve refahı için bundan sonra uygulayacakları politikalarda milletimizin uyarısını dikkate almalıdır. Şehrimizde yapılan seçimlerde sandığın verdiği siyasi mesajları başta seçimin şehrimizdeki galibi olan CHP olmak üzere her parti ve siyaset kurumu iyi değerlendirmelidir. İskenderun’u beş yıl idare edecek olan CHP geçmişte bu şehri idare ederken yaptığı hataları yapmamalıdır. Yeni dönemde siyasete daha çok uzlaşma daha fazla işbirliği ve karşılıklı saygı hakim olmalıdır” şeklinde konuştu.
29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin MHP için bir başlangıç olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Adayı Gül, “Önümüzdeki dönem MHP’nin İskenderun’da yerel iktidar olmasının ilk hamlesidir. Kendisini ispat etmiş ve hedefleri olan bir kadro ile önümüzdeki dönemin çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Onun için biz bu seçimin bittiğini ve bugünden itibaren yeni bir gün başladığını bilerek çalışacağız. Halkımız ümitsizliğe düşmesin, güzel günlerin gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sonuçların milletimize, demokrasimize, şehrimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet