Skip Navigation Links

HBB’nin Mağdur Ettiği 32 Bayan Payas’ta Ağırlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Ankara'dan Hatay’a gelen, Muhtar Aynur Çanakcı,

HBB’nin Mağdur Ettiği 32 Bayan Payas’ta Ağırlandı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Ankara'dan Hatay’a gelen, Muhtar Aynur Çanakcı, önderliğinde 32 kişilik bayanlar grubu, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin ilgisizliği nedeniyle mağdur edildiklerini ve üzüldüklerini ifade ettiler.
 
Ankara İli Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Kamu-Der Genel Sekreteri ve Ankara Ahi Mesut Mahallesi Muhtarı olan Aynur Çanakcı konuşmasında:“Lütfü Savaş Beyle bizzat ben konuştum, HBB tarafından davet edildik.
 
Davet üzerine mahallemdeki 32 bayanla birlikte Ankara’dan Hatay’a geldik, maalesef ki bu hoşgörülü davetin tersine HBB tarafından mağdur edildik, HBB telefonlarımıza bile bakmadı. Ben bu duruma çok üzüldüm,32 kişi’nin sorumluluğu ve mahcubiyeti ile inanın saatlerce gözyaşlarıma hakim olamadım.
 
Ekibimizden bir arkadaşımızın tanıdığı milletvekilini aramasıyla sıkıntımız son buldu. Milletvekilimizin tavsiyesiyle Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı aradım. Bizimle çok güzel ilgilendiler bize sahip çıktılar Türk Misafirperverliği ile Payas’ta ağırlandık Sn: Bekir Altan’a teşekkürlerimi iletiyorum dedi.
 
Muhtar Aynur Çanakcı
 
Lütfü Savaş, Plaket Töreninde Ve Telefonda Söz Vermişti..!
 
Bir müddet önce Ankara’da Kamu-Der adına Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ödülü takdim edildiğinde başlayan bu hikâye şöyle devam eder:  Törende Derneğin Genel Sekreteri ve Etimesgut İlçesi Ahi Mesut Mahallesi Muhtarı Aynur Çanakcı, HBB Başkanı Lütfü Savaş ile tanıştıklarını ve konuştuklarına vurgu yapar.
Ardından mahalleyi temsilen 30 kişilik bayanı Hatay’a getirmek istediğini belirtir. HBB Başkanı Lütfü Savaş bu teklife sıcak bakarak buyurun gelin misafirimiz olun sizleri Hatay’da ağırlayalım yanıtını verir.
 
 
Buyrun Misafirimiz Olun
 
Aynur Canakçı, bu davetin ardından düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: Lütfü Savaş, bana bir telefon numarası verdi, gelmeden bir hafta önce kendilerini haberdar etmemizi istedi. Daha önemlisi “yaklaşık bir ay önce Lütfü Savaş, bizzat kendisi beni arayıp ne zaman geleceğimizi sordu, arkadaşlarımla görüşeceğimiz tarihi bildireceğimi ifade ettim’’. Ve 32 bayan arkadaşımla tarihi belirledik. Yaklaşık 21 gün önce Lütfü Savaş’ın, bana verdiği telefon numarasını aradım.
Nuri Bey diye biri çıktı. Ona durumu izah ettim. 21 gündür bizi oyaladı. Lütfü Savaş’a bir türlü ulaşamadık. Arkadaşlara söz verdiğim için mahçup olmamak adına bütün masrafları kendim üstlenerek belirlediğimiz tarihte Hatay’a geldik.
Kısıtlı imkânlarımla sözümü tutmaya çalışırken tam bir hayal kırıklığı içerisinde bir gün boyunca ağladım. Ekibimizdeki bayan arkadaşlardan birisi tanıdığı bir Hatay Milletvekilini aradı.
 
 Milletvekili ise  ‘Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı arayın sizlere yardımcı olacaktır’ demesi üzerine Payas Belediye başkanı Altan’ı aradım. Altan, sıkıntımızı ve mağduriyetimizi anladı. Bizi hemen Payas’a davet etti. Burada bizimle inanılmaz ilgilendiler. Payas’ta güzel ve samimi hatıralar yaşadık. Bize çektiğimiz tüm sıkıntıları unutturan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a ve tüm ekibine çok teşekkürlerimi iletiyorum. Payas anılarımızda daima hoşgörüsü ve misafirperverliği ile kalacaktır şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet