Skip Navigation Links

'Herkes işini en iyi şekilde yapmalı'

CHP Parti Meclis Üyesi ve Hatay Milletvekili Aziz Yazar, 'Biz bir aileyiz. Herkes konumuna ve sorumluluklarına göre işini en iyi şekilde yapmakla müke

Politika   A+a-

CHP Parti Meclis Üyesi ve Hatay Milletvekili Aziz Yazar, “Biz bir aileyiz. Herkes konumuna ve sorumluluklarına göre işini en iyi şekilde yapmakla mükelleftir. Hiç kimsenin de kimseyle sorunu da yoktur. Çıkarılan dedikodular yıpratmaya yönelik, aslı astarı olmayan laflardır” dedi.

“Herkes işini en iyi şekilde yapmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Hatay Milletvekili Aziz Yazar, yerel ve genel gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelen Yazar, genel gündeme ilişkin AK Parti hükümetini devletin kurumlarını baskı altına almakla suçladı. İskenderun Limanı konteyner liman şeklinde çalıştırıldığı takdirde bölgede işsizliğin biteceğine inandığını belirten Aziz Yazar, yerel gündeme ilişkin en büyük merak konusu olan CHP içindeki tartışmalar ve küslüklere ilişkin de, “kimse kimseyle küs değil, her hangi bir problem yok.

Biz bir aileyiz: Her ailede olduğu gibi bizde de arada bir sorun çıkabilir.Belediye Başkanımızın şahsımla, ya da benim başkanımla, başkanımın ya da benim ilçe başkanıyla her hangi bir sorunumuz yok. Hepimizin konumu ve görevleri ayrı ayrı. Her birimiz kendi görev konumlarımız dahilinde en iyiyi yapmak için çalışıyoruz” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.
İskenderun Belediye Başkanı Dr: Yusuf Civelek’in çalışmalarına ilişkin olarak sorulan bir soruyu yanıtlayan Hatay Milletvekili Aziz Yazar, “Her İskenderunlu’nun görevi belediye yönetimine yardımcı olmaktır. İskenderun hepimizin ve şehrimizin güzelleşmesi ve kalkınması için elimizden gelen her türlü gayreti el ele göstereceğiz. İskenderun’a 29 Mart’tan sonra huzur geldi” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet