Skip Navigation Links

Mutluluğunuz Bir Ömür Boyu Sürsün

Gazeteci Tamer Oğuz'un oğlu, Oğulcan, gönlünü kaptırdığı Merve'ye nişan yüzüğünü taktı..

Mutluluğunuz Bir Ömür Boyu Sürsün

Gündem   A+a-

 
İskenderun'da yayın yapan Pusula Gazetesi'nin sahibi Gazeteci Tamer Oğuz'un oğlu Oğulcan ile Sakınmaz ailesinin güzel kızları Merve evlilik yolunda ilk adımı düzenlenen nişan merasimi ile attılar.

Sarıseki Kanyon Park Tesislerinde düzenlenen nişana TBMM idari Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe eski başkanlarından Vedat Tosun, Musa Kurşun, MHP İlçe Teşkilatı üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz
, Sakınmaz ve Oğuz ailelerinin yakınları, akrabaları, genç çiftlerin arkadaşları ve sevenleri katıldı..
Katılımın yoğun olduğu nişan merasiminde Oğulcan ve Merve çiftinin oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlı oldukları görülldü.

Bu arada düğün sahipleri Gazeteci Tamer Oğuz eşi Dünürleri Melek ve Necati çifti, gelen konuklarla tek tek ilgilenerek misafirperverlik gösterdiler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise nişan merasimine geçildi.
Oğulcan Oğuz'un yüzüğünü AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Merve'nin yüzüğünü ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil takarak mutluluklar dilediler.
Genç çiftler daha sonra parmaklarındaki yüzüklerin kurdelesi kesilmeden davetlilerin huzurunda oynadılar.

Nişan merasiminin ardından konuklar, geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde oynayarak genç çiftlerin mutluluklularına ortak oldular..
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet