Skip Navigation Links

'Laf değil icraat istiyoruz'

Adnan Bayram, Belediye Başkanı Acar'ın Karaağaç halkını iyi ve kötü olarak ikiye bölmesini çirkin bir hareket olarak niteledi.

Politika   A+a-

Halkın Yükselişi Partisi’nden Karaağaç Belediye Meclisi’ne giren Adnan Bayram, ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Necmettin Acar’la beldenin menfaatine olan her konuda iş birliği içinde olacaklarını, aksi davranışlarda da en sert bir şekilde muhalefet görevini sürdüreceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Necmettin Acar’ın bir televizyon kanalına verdiği röportajda, “iyi ve kötülerin mücadelesini iyiler kazandı” şeklindeki sözlerini kınadıklarını belirten Adnan Bayram, Belediye Başkanı Acar’ın Karaağaç halkını iyi ve kötü olarak ikiye bölmesini çirkin bir hareket olarak niteledi.
İlk meclis toplantısında red oyu verdikleri 2008 yılı faaliyet raporuna ilişkin yazılı yanıtlanmak üzere bir soru önergesi verdiklerini belirten Adnan Bayram, “verilmeyecek hiçbir hesabım yok diye gazetelere demeç veren Belediye Başkanı Necmettin Acar’a yazılı yanıtlanmak üzere bir soru önergesi verdik. En kısa sürede yanıtını bekliyoruz. Bizim görevimiz sadece muhalefet olsun diye muhalefet etmek değil. Karaağaç halkının çıkarlarına uygun her çalışmanın arkasında olup destek vereceğiz. Biz Karaağaç halkının iyi ve kötü olarak ikiye bölen anlayışa da karşıyız. Sayın Başkan Karaağaç halkından kendisine oy vermeyenlerden özür dilemediler. Bizim için Karaağaç halkının tamamı iyi ve güzel insanlardan oluşmuştur. Bu konuda taviz vermeyiz” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet