Skip Navigation Links

Minibüsten Çıkan Duman Paniğe Neden Oldu !

Hatay’ın İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi 196 sokak (Eski Cuma pazarı caddesi) üzerinde park halindeki minibüsten çıkan dumanlar polisi ve HBB İ

Minibüsten Çıkan Duman Paniğe Neden Oldu !

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesi Dumlupınar Mahallesi 196 sokak (Eski Cuma pazarı caddesi) üzerinde park halindeki minibüsten çıkan dumanlar polisi ve HBB İtfaiyesi’ni harekete geçirdi.
 
Edinilen bilgiye göre; Suriye’li olduğu öğrenilen toptan gıda satışı ve dağıtımı yapan işyerine ait minibüs, içerisinde gıda maddeleri olduğu şekilde Mersin’den geldikten sonra cadde üzerine park edildi.  Araç park edildikten yaklaşık 1 saat sonra minibüsten dumanlar yükselmeye başladı.  Çevre esnafların polisi araması sonrası olay yerine polis ekibi ve itfaiye geldi.
 
İtfaiyenin duman çıkan motor kısmına sürekli su sıkmasına rağmen dumanlar kesilmeyince, yangın çıkması ihtimali üzerine itfaiye yaklaşık 2 saat aracın başından ayrılmadı.
 
Arızanın tespiti için uzun uğraşlar veren itfaiye ekibi, dumanların kesildiğinden ve arızanın giderildiğinden emin olduktan 2 sonra olay yerinden ayrıldı.
 
Aracının başında itfaiyenin çalışmasını izleyen ve arızanın nedenini bulmak için çaba sarfeden Suiyeli esnaf oldukça tedirgindi.
 
Minibüsün alev almasını ve esnafın zarar görmesini engelleyen itfaiye ekibi büyük takdir topladı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet