Skip Navigation Links

Reyhanlı’da Altyapı Eksiklikleri Tamamlanıyor

HATSU, altyapının yetersiz geldiği ve bulunmadığı noktalar için hazırlanan projelerin çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi.

Reyhanlı’da Altyapı Eksiklikleri TamamlanıyorWeb
TV

Reyhanlı   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapının yetersiz geldiği ve bulunmadığı noktalar için hazırlanan projelerin çalışmalarının hızla  devam ettiğini bildirdi.
 
Kent genelinde olduğu gibi Reyhanlı ilçesinin de altyapı sistemini daha geliştirmek ve modernize etmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, bu kapsamda Mustafa Kemal Mahallesi’nde eksik kalan altyapı hattını tamamlamak amacıyla 200’lük borularla 330 metre kanal hattı döşeyerek eksikliğin tamamlandığını bildirdi.
 
Atıksuların meskenlerden sağlıklı şekilde taşınması ve çevre sağlığının sağlanması amacıyla çalışmaların hummalı şekilde sürdüğüne dikkat çeken İdare, 1 kamyon, 1 kepçe, 3 personelin görev yaptığı çalışma sayesinde çevre kirliliğinin önlendiğini kaydetti.
 
Gerek muhtarlar ve gerek mahalle sakinlerinin ilettiği talep ile şikayetleri ilgili birimlerle istişare ederek hizmete çevirdiklerinin altını çizen HATSU, yaşanan altyapı problemlerini ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi ve sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter ve İnstagram) üzerinden bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.  
Reyhanlı’da Altyapı Eksiklikleri Tamamlanıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet