Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başarı Destekten Gelir...

Payas Spor camiası, Cumartesi günü saat 16.00 da ilçe stadında oynayacağı Sultanbeyli Belediye Spor maçına kilitlendi.

Başarı Destekten Gelir...

Spor   A+a-

 Payas Spor Yönetim Kurulu üyesi Osman Uzan,
 

"BAŞARI DESTEKTEN GELİR"

 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor camiası, Cumartesi günü saat 16.00 da ilçe stadında oynayacağı Sultanbeyli Belediye Spor maçına kilitlendi.
Çalışmalarını Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde sürdüren temsilcimiz Payas Spor'da yönetim, Teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar galibiyetten başka bir düşünceleri yok. Yönetim zaman zaman bir araya gelerek futbolculara moral aşılamaya devam ediyor.
 

"BAŞKA PAYAS SPOR YOK"

 
Payas Spor yönetim kurulu üyesi Osman Uzan, Cumartesi günü Payas ilçe stadında oynanacak olan Sultanbeyli Belediye Spor karşılaşması öncesine gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hafta sonundan beri yaptığımız çalışmalarda teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yerinde olması bizleri sevindirmektedir. Başarı destekten gelir. Yönetimiyle Teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarlarıyla gelin bu başarıya ortak olalım. Bizlerin Payas Spordan başka bir Payas Spor'u yoktur.
Gün birlik ve beraberlik olma zamanıdır" dedi.
 

TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK

 
Payas Spor'un cefakar taraftar grubu Amanos Tayfa, Cumartesi günü oynanacak olan Sultanbeyli Belediye Spor karşılaşması öncesinde yoğun desteğe hazırlanıyor. Amanos Tayfa Grubu, karşılaşma öncesinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek Payas Spor'a destek arayışını sürdürürken, bölgemizdeki spor sevenlere birlik çağrısında bulundular.
 

DENİZ KARADENİZ'İN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

 
Payas Spor'un genç ve yetenekli futbolcularından 23 yaşındaki Deniz Karadeniz'in sakatlığının halen devam ettiği gelen bilgiler arasında.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar