Skip Navigation Links

Bilgehan Aksoy esnafların gözdesi..

Dörtyol esnafının sevgi gösterileriyle karşılanan Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy'a ziyaret ettiği yerlerde ikramlarda bulunuldu.

Politika   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı ve Ak Parti Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy mevcut belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dün esnaf ziyaretlerinde bulundu. Dörtyol esnafının sevgi gösterileriyle karşılanan Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bilgehan Aksoy’a ziyaret ettiği yerlerde ikramlarda bulunuldu. Beş yıllı süre zarfında yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken özellikle kanalizasyonun döşenmesine ve Dörtyol’un altyapı sorunun çözülmüş olmasına yönelik takdirler geldi.
Esnaf ziyareti bir sohbet havasında geçerken, ziyaret edilen yerlerden yapılan ikramlar göz doldurdu. Simit fırınından, kasabına kadar, konfeksiyon, beyaz eşya ve kahvehanelere yapılan ziyaretlerde vatandaşlarında ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy eski ve yeni çalışma arkadaşlarıyla esnafın hal ve hatırını sorup gönüllerini aldı. Onların acil çözüm bekleyen sorunlarına anında müdahalelerde bulundu. Çoğu esnafla beş yıllık görev süresinde sıkı diyaloglar kurmuş olduğu gözlemlenen Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy bu ziyaretlerini dün gün boyu sürdürdü. Vatandaşın hizmetten yana bir endişesinin olmadığı, ancak önümüzdeki süreçte tüm Türkiye ’de olduğu gibi bölgemizde de en büyük sorun olarak duran işsizlik konusunda çözüm üretilmesini istedi. Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy’da; “Şu anda işsizlik sorunu bulunan Dörtyol’un bölgemize de oluşacak sanayi kuruluşlarına gerekli ağırlığımızı koyarak işçi alımında önceliğin Dörtyol ve Beldelerinden temin edilmesi konusunda gerekeni yaptık. Bu konuda en ufak bir endişeniz dahi olmasın. Ayrıca bir başka şeyi de belirtmek istiyorum ki biz bu sanayi kuruluşlarına sadece işçi alımı yönünde değil, ihtiyaç duydukları malzeme ve iaşe konularında da tercihlerini Dörtyol esnafından yana kullanmaları söyledik. Dörtyol Sanayi sitesinde bu gün yapılamayan hiçbir iş yok. Hizmet alımlarınızı da Dörtyol Sanayi Sitesinden karşılayacaksınız dedik” açıklamasında bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet