Skip Navigation Links

Sinek - Sivrisinek İle Mücadelede Öncelik İnsan Sağlığı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı projesi olarak Haziran ayı sonu itibariyle hayata geçirilen; birçok hastalıklara neden olan

Sinek - Sivrisinek İle Mücadelede Öncelik İnsan Sağlığı

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı projesi olarak Haziran ayı sonu itibariyle hayata geçirilen; birçok hastalıklara neden olan sinek- sivrisinek gibi canlılarla mücadele için gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, il genelinde aralıksız olarak devam ediyor.
 
 
 
SİVRİSİNEKLE MÜCADELE
 
 
Çevreye ve halk sağlığına verdiği önemle dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda hareket eden ekipler, yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan karasinek ve sivrisinekle mücadeleyi sürdürüyor. Bulaşıcı ve salgın hastalıkların insanlar ve hayvanlar arasında hızla yayılmasına neden olan canlılarla mücadele için çevresel ilaçlama il genelinde yapılmaya devam ediyor.
 
 
SİVRİSİNEKLERİN BARINDIĞI YERLER HALK SAĞLIĞINA UYGUN HALE GETİRİLİYOR
 
Yapılan çalışmalarda insan sağlığına zarar verilmeyen ilaçların kullanıldığının altını çizen yetkililer; il sınırlarında bulunan ilçelerin ilaçlanıp, halk sağlığına uygun hale getirildiğini ifade ederek ilaçlama çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet