Skip Navigation Links

'Samandağ Sahilini Dilek Fenerleri ile Aydınlatacağız'

HATAY 31 tarafından düzenlenen etkinliğe Samandağ Belediyesi destek verdi.

'Samandağ Sahilini Dilek Fenerleri ile Aydınlatacağız'

Gündem   A+a-

 
Sosyal medya sayfaları Mınnına Haber,Sosyalist Nusayriler,Çöğürlü Mahallesi, Minnina Sayfalar Birliği, Mınnına Haber Ajansı, HATAY 31 tarafından düzenlenen etkinliğe Samandağ Belediyesi destek verdi.
Sayfa Yöneticileri tarafından yapılan açıklamada:”[Samandağ Sahilinde Gadir Hum için Dilek Fenerleri uçurulacak Gadir-i Humun Resmi Tatil Olması İstenecek Muazzam bir manzaraya şahit olunacak]

ĞADİR HUM BAYRAMININ RESMİ TATİL OLMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI
7 Eylül Perşembe Akşamı ( Gadir Hum Bayramı Arefesi) yapılacak olan etkinlikle Samandağ tarihinde ilk kez yapılacak olan bu etkinlikle farkındalık yaratarak ulusal kanallara konu olmak ve bu sayede Gadir Hum Bayramının bölgemizde resmi tatil olması ya da kamu kurum ve kuruluşlarında o gün isteyenler için resmi izin verilmesi için daha ciddi çalışmaların yapılmasını amaçlıyoruz. Bu amaçla o akşam bu hususta tarihin en büyük imza kampanyası olacağını düşündüğümüz kampanyayı da başlatacağız. Etkinliğin meydan ile Çevlik sahiline oldukça uzak bir yerde yapılacak olması ve uzun sahilin şehir merkezinin ortasında bulunan kısmında yapılacak olması yangın ihtimalini minimuma indirecektir. Etkinlik için Samandağ Kaymakamlığından gerekli izinler alınmıştır. Etkinlikte Samandağ Emniyeti güvenliği sağlayacaktır. O gün Samandağ sahilinde Samandağ semalarına dilek balonlarını bırakarak geceyi aydınlatacak muazzam bir manzaraya ve bir daha unutulmayacak bir görsel şölene şahit olacağız. Dilek fenerleri nuru temsil edecek ve Gadir Humun kutsallığını vurgulayacağız. Hepinizi o gün Hz Hıdır Makamına bekliyoruz.
Perşembe 20:00 - 22:00 arasında yer:Samandag Hz. Hızır Turbesi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet