Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gururla Kutlanan Zaferin 95. Yıl Dönümü

HBB Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 95. yılında vatandaşlara unutulmayacak bir etkinlik düzenledi.

Gururla Kutlanan Zaferin 95. Yıl DönümüWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Şanlı Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 95. yılında vatandaşlara unutulmayacak bir etkinlik düzenledi. 

HBB mehteran takımının katılımıyla ve meşaleler eşliğinde ilçelerde düzenlenen yürüyüş etkinliği her köşeyi sardı. Türk Ordusunun topraklarımızı kurtarma ve geleceği aydınlatma niteliğinde kazandığı  zaferin 95. Yıl dönümü, yakılan meşaleler ve söylenen tarihi marşlar eşliğinde kutlandı. Aynı zamanda vatandaşlar evlerinin balkonundan yürüyüşe katılan ekiplere alkışlarla eşlik ettiler.

Coşku ve büyük bir gururla kutlanan bu özel günde etkinlikler Dörtyollularla da buluşturuldu. HBB tarafından organize edilen etkinliğe, CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gök İsaoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Tansel Demirel, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

HBB ekipleri tarafından fener alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüz eseri olan Nutuk ve Türk Bayrağı hediye edildi.
 
 
 
Gururla Kutlanan Zaferin 95. Yıl Dönümü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar