Skip Navigation Links

Bayram Alış Verişinizi Yerel Esnaftan Yapın !!!

İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’den önemli çağrı...

Bayram Alış Verişinizi Yerel Esnaftan Yapın !!!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, halkın ve esnafların 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramlarını kutladı ve bayram alış verişlerinde yerel esnafların tercih edilmesi tavsiyesinde bulundu. 
Hipermarketler veya marka zincir mağazalardan alış veriş yapmanın çok da cazip olmadığını belirten Hüseyin Sönmez, bereketli bayram alış verişlerinde çok büyük ciroların oluştuğunu ve bu paraların bölgede kalması gerektiğine vurgu yaptı.
Halkın paransının yatırım ve istihdama dönüşmesi için yerel esnafların tercih edilmesinin büyük önem taşıdığının altını çizen İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, bölgenin evladı binlerce üniversite mezununun işsiz olduğu gerçeğinden yola çıkarak, “Herkes evladına, eşine, akrabasına iş ararken, hep sosyal çevresinde araştırıyor. Yerli esnafların güçlenmesi ve hipermerketlere, marka zincin mağazalara yenilmemesi, yeni yatırımlar yaparak yeni iş olanakları sunmaları için yerli esnafların tercih edilmesini önemle rica ediyoruz” dedi.
Düğünde, cenazede, iyi ve kötü günde vatandaşın yanında olan yerel esnafın, zincir mağazalara ve hipermarketlere yenilmemesinin önemini bir örnekle özetleyen Hüseyin Sönmez, “Eve giderken bir hipermarkete uğrayıp üzerinizde yeterli para olmadığını söyleyip borca alamazsınız ama bölgenizde, muhitinizdeki esnaftan bunu isteyebilirsiniz. Tüm alış verişiniz bittiğinde, kasada paranız çıkışmadığında, bazı ürünleri sepetten çıkarmak zorunda kalırsınız ama yerel esnafta bu sorunu yaşamazsınız” diyerek konuyu özetledi. 
Bayram Alış Verişinizi Yerel Esnaftan Yapın !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet