Skip Navigation Links

Sadullah Ergin'e Hedef Dayanmıyor!!!

AK Parti Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, seçimin hemen akabinde yeni hedefini açıkladı.

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, seçimin hemen akabinde yeni hedefini açıkladı. Sadullah Ergin’in yeni hedefi, İskenderun Belediyesi başta olmak üzere Hatay’daki tüm belediyeleri almak..
 
 
 
Sadullah Ergin’e Hedef Dayanmıyor!!!
Ak Parti Hatay Milletvekilleri, İskenderun İlçe Teşkilatı ile buluştu. Meclise giren vekiller İskenderun Teşkilatına teşekkür ettiler. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Hatay Milletvekili Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Adem Yeşildal ve Hacı Bayram Türkoğlu katıldılar.
Toplantıda konuşan bölgemiz milletvekili Orhan Karasayar “Ak Parti hükümeti bizlerin boynunu eğmeyecek hizmetlerle bizleri taçlandırdı. Bundan sonra da büyük projelerimiz ve hayallerimiz var. 2023 için projelerimiz var. Bize verdiğiniz destek için Allah hepinizden ayrı-ayrı razı olsun” dedi.
Toplantıda ayrıca milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Toplantının son konuşmacısı Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin oldu. Milletvekili Ergin özetle; 12 Haziran genel seçimleri artık geride kaldı. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Bu bölgede hasretle Ak Parti’nin belediyeciliğini, yerel yönetim hizmetlerini bekleyen var. Başta İskenderun olmak üzere Hatay’ın tüm belediyelerini kazanmak üzere bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayıp tüm belediyeleri kazanacağız” diye konuştu.
 

Ak Parti Sadullah Ergin 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet