Skip Navigation Links

Eren Özçelik’in Dede Acısı!

İskenderun’da Akbank’ın eski müdürlerinden, kentin sevilen simalarından 93 yaşındaki Ali Yetkin rahatsızlığı nedeniyle

Eren Özçelik’in Dede Acısı!

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da Akbank’ın eski müdürlerinden, kentin sevilen simalarından 93 yaşındaki Ali Yetkin rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü hastane de hayata gözlerini yumdu.
 
Basın camiasının sevilen, eski emekçilerinden Erme Akademi Danışmanlık Kurucusu Eren Özçelik’in dedesi, Akbank’ın eski müdürlerinden 93 yaşındaki Ali Yetkin için Numune Mahallesi üzerindeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.
 
7 çocuk babası merhum Ali Yetkin için taziye evinin önünde kurulan çadırda ruhuna ithafen dualar ve Mevlid-i Şerif okutuldu.  Merhum Yetkin’in vefatından dolayı derin üzüntüye boğulan çocukları Güzin, Ümit, Figen, Bahri, Hulki, Levent, Azmi Yetkin kardeşleri yakınları ve dostları da bir an olsun yalnız bırakmadılar.
 
Merhum Ali Yetkin’in çocukları ve yakınları taziyeleri kabul ederken, taziye çadırında okunan Mevlid-i Şerif ardından dualar edildi ve akabinde yemek ikramında bulunuldu.
Basın camiasının sevilen eski emektarı Erme Akademi Danışmanlık Kurcusu Eren Özçelik’i basın camiası dostları Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, Haber Müdürü Mustafa Mert’in yanı sıra Tek Koleji Kurucusu Yılmaz Tunç, Avukat Ahmet Bilen’de Yetkin ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmazken, dualar merhum Ali Yetkin için yükseldi.
 
Bizlerde Merhum Ali Yetkin’e Allahtan rahmet, başta basın emektarı değerli arkadaşımız Eren Özçelik başta olmak üzere, Yetkin ailesi yakınları ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet