Skip Navigation Links

Belen Belediyesinde Bayramlaşma

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Personeline yönelik düzenlenen bayramlaşma programında

Belen Belediyesinde Bayramlaşma

Gündem   A+a-

 
 
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Personeline yönelik düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayramlaştı.
 
Başkan Vurucu bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Yine dinimizce bizlere armağan edilen mübarek bir bayram kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, yardımların yapıldığı, önemli manevi değerler taşıyan kutsal bir gün, Rabbim her sene bu günlere sevdiklerimizle birlikte kavuşmayı nasip etsin.
Allah adına kesilen kurbanların hayırlara dönüşmesi, sevgi ve saygının hakim olduğu, birlikteliğimizin güçlendiği, huzur dolu bir kurban bayram diliyorum. İslam dünyasında yaşanan kanın, gözyaşının ve nefretin bir daha yaşanmayarak son bulmasını ve bayramların özüne uygun yaşanmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın, ilçemize, ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyor ve tatilinizin bayram tadında geçmesini temenni ediyorum.” Dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet