Skip Navigation Links

Samandağ Bisiklet Festivali Başladı

Samandağ Bisiklet Festivali Çevlikte start aldı. Samandağ Bisiklet Festivalinin ilk gününde Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir

Samandağ Bisiklet Festivali Başladı

Gündem   A+a-

 
Samandağ Bisiklet Festivali Çevlikte start aldı. Samandağ Bisiklet Festivalinin ilk gününde Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı Bisiklet ve doğa gezginleriyle bir araya geldiler. Çevlik’ten başlayan bisiklet ve doğa gezginleri Samandağ ilçesinin çarşı merkezinden geçerek vakıflı,Hıdırbey istikametinden devam ettiler.
 
Antakya Bisiklet ve doğa gezginleri başkanı Aydın Kılıç:2 yıldır  bisiklet festivalini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Samandağ ilçesini tercih ettik.Samandağ Bisiklet festivali bu kapsamda yapıldı. 24-25-26 ağustos tarihlerinde  Samandağ’dayız. Ülkemizin her yerinden gelen bisiklet ve doğa severlere bu güzel çevreyi tanıtacağız. Burada olmamızın nedeni Samandağ ilçesinin doğal güzellikleri ve Samandağ Belediye yönetiminin yakın ilgisidir.Samandağ Belediyesinin ilçeyi tanıtmaya ve Bisiklet sporunun önemine dikkatleri çekmeye yönelik çalışmalarına katkı sunduğumuzdan dolayı mutluluk duyduk. Samandağ dünyanın tanıması gereken eşsiz b ir coğrafyadır. Samandağ ilçesinin tanıtmanın  yanında bisiklet sporunun insan sağlığı ve çevrenin korunması yönünden önemine dikkati çekmeye çalışıyoruz. Bu festivalde emeği geçeb Başkanımız Mithat Nehir ve Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Kamacı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Defne belediyesi ve Hatay büyükşehir belediyesine,sponsorlarımıza teşekkür ederiz.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir :” Hava kirliliği sağlığımız ve farklı şekillerde çevremiz üzerinde ciddi bir etkisi vardır. En tehlikelisi, insan sağlığı üzerindeki doğrudan etkisini göstermektedir.Karayolu taşıma kentsel alanlarda gerçekten hava kirliliği önemli bir kaynağıdır.Bisiklet kullanımının önemine dikkatleri çekmek ve  ilçemizin  doğal güzelliklerinin tanıtılması için önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim. “dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet