Skip Navigation Links

Yeni Başkan Çiğdem Özer

Ak Parti İskenderun kadın kolları Başkanlığına Kimya Mühendisi Çiğdem Özer getirildi

Politika   A+a-

Düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Kimya Mühendisi Çiğdem Özer, “Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları başkanı olarak ben ve yönetimim kurulundaki arkadaşlarımla birincil görevimiz kadınlara fırsat eşitliği sağlayarak aktif siyaset hayatının bir parçası haline getirmektir. Gelenekler ve görenekler fırsat vermez, kadının aklı ermez denildiği günlerde Türk Kadını, Atatürk’ün önderliğinde pek çok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını kazandı. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, ‘Türkiye’de kadına karşı ayrımcılığın şiddetin, eğitim sorunlarının dona erdirilmesi için sadece yasal düzenlemeler ve hükümet uygulamaları yeterli olmamaktadır. Bunun için zihniyet değişimine ihtiyaç olduğu açıktır.’ Ak Parti ilçe teşkilatı olarak çalışma hayatında, sokakta, evde, kadının karşılaştığı her türlü haksızlığa karşı kadın haklarından yana tarafız. Açıkladığımız fikirler ve icraatlar doğrultusunda tüm kadınlarımızı bu değişim rüzgârının yaşandığı partimize katılmaya ve işbirliğine çağırıyorum” dedi.

“Tenis turnuvası yapılacak”
Parti binasında düzenlenen açıklamanın ardından konuşma yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, 14 mayıs’ta Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan tenis turnuvası hakkında bilgiler verdi.
15 ila 20 yaş 20 ila üstü yaş arası iki kategoride bay ve bayan karışık tenis turnuvası düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Musa Kurşun, “Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından 14 mayısta tenis turnuvası düzenlenecektir. Teniz turnuvası Ak parti ilçe binasında yapılacaktır. Müracaatlar yine ilçe binamıza yapılacaktır. Şimdiye kadar 250 üzerinde müracaatta bulunulmuştur. Herkesi turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet