Skip Navigation Links

Hatay Kurban Bayramına Hazır..

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gereken tüm önlemleri alıyor.

Hatay Kurban Bayramına Hazır..Web
TV

Gündem   A+a-

 Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentteki kasap, kurban satış ve kesim yerlerinde sıkı denetimler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gereken tüm önlemleri alıyor.
Kasap ve kesim yerlerinde gerçekleştirilen denetimler esnasında düşüncelerini paylaşan HBB Antakya Mezbahası Sorumlusu Veteriner Hekim Suphi Dayı, Hatay halkının belirlenen kesim yerlerinde kurbanlarını rahatlıkla kesebileceklerini ve zabıta ekiplerinin bayram boyunca denetim gerçekleştireceğini belirtti. 

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre kentteki kurban kesim yerlerinin şu şekilde,
Antakya ilçesinde; Küçükdalyan Mahallesi’nde bulunan Antakya Mezbahası,  Emek, Esentepe, Kanatlı ve Aksaray mahallelerindeki semt pazarları, HATMEK Semt Pazarı, Aknur Düğün Salonu karşısı Şah Kasabı önü, Tütüncü Camisi karşısı, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Özen Polis Karakolu yanı, 2. İpek Sokak girişi, Kuşlar Kasabı yanı, Cebrail Mahallesi çamlık yanı, 500 Konutlar Vurman Kasabı önü, Betonsan arkası Kezban Apartmanı yanı, Ürgenpaşa Mahallesi Atasoy Kasabı önü, Altın Evler Sitesi ve Yaren Apartmanı önü, Şirince Mahallesi çınar önü, TOKİ İş Merkezi otoparkı, Adliye Sarayı arkası ve 2. Etap 2. Kısım, Akevler Mahallesi Zeytineli ve Çevikkolar Kasabı önü ile mezarlık yolunda bulunan Huzur Kasabı önü.
Defne ilçesinde; Armutlu Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Sümerler Mahallesi mezarlık yanı ve Samandağ yolu üzerinde bulunan Özge Kasabı yanı.
İskenderun Mezbahası, Kırıkhan Mezbahası, Samandağ Mezbahası, Dörtyol Mezbahası, Erzin Mezbahası, Arsuz Akçalı Mezbahası, Reyhanlı Mezbahası ile Yayladağı ve Hassa ilçelerinde eski mezbahalar olduğu belirlendi.
Bunun yanı sıra belirlenen kurban satış yerlerinin dışında herhangi bir yerde kaçak olarak satış yapılamayacağını da belirten HBB yetkilileri, vatandaşların kurbanlıklarını Antakya Haraparası Mahallesi’ndeki lunapark önü ve Karpuz Hali yanından, Erzin’de Cuma Pazarı üstündeki alandan, Samandağ’da Merkez Mezbaha yanından, Dörtyol’da otoyol altından, Belen’de Pazar yerinden, İskenderun’da Hal arkası ve Fen Lisesi yanından, Kırıkhan’da hayvan pazarından, Reyhanlı’da eski meyve sebze pazarından alabileceklerini ifade etti.
Ayrıca, Yayladağı’nda çevre yolu yanında, Hassa’da pazar yeri yanında, Arsuz’da Karaağaç Mezbahası yanında, Payas’ta İstasyon Caddesi’nde, Kumlu’da semt pazarı yerinde ve Defne’de çevre yolu üzerinde bulunan geçici hayvan pazarı yanında kurulacak kurban satış yerlerinden de vatandaşların kurbanlıklarını alabileceklerini ifade eden HBB yetkilileri, Tüm Hatay halkına huzur dolu bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Hatay Kurban Bayramına Hazır.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet