Skip Navigation Links

Gözcüler en iyiyi hak ediyor

Bugüne kadar Hatay, Samsun, Bartın ve Bitlis İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlerini layıkıyla yürüten, takdirnamelerle taltif edilen onurlu ve şeref

Politika   A+a-

Bugüne kadar Hatay, Samsun, Bartın ve Bitlis İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlerini layıkıyla yürüten, takdirnamelerle taltif edilen onurlu ve şerefli bir bürokrat Necat Pehlivan’ın Gözcüler’de DSP’den belediye başkan adaylığı halk arasında büyük sevinç yarattı..

Gözcüler en iyiyi hak ediyor
Demokratik Sol Parti Gözcüler Belediye Başkan Adayı Necat Pehlivan, partinin Gözcüler Belde Teşkilatı’nın açılışını İlçe Başkanı Ali Bıkmaz ve belde belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleştirdi. Yüzlerce partilinin katıldığı açılış töreninde anlamlı bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Necat Pehlivan, beldenin geleceğine karar verilmesi noktasında önemli bir dönüm noktası olan 29 Mart seçimlerinin ayrı bir önem taşıdığını söyledi.
DSP İlçe Başkanı Ali Bıkmaz da konuşmasında, Necat Pehlivan’ın onurlu ve şerefli bir bürokrat olarak beldesine ve halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, “Gözcüler en iyisini hak ediyor. Gözcüler’i, insanımı bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettim. Bundan sonra da beldeme en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışacağım” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet