Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol Belediyesi’nden Plaj Voleybolu

Dörtyol Belediyesi spor aktivitelerine devam ediyor.

Dörtyol Belediyesi’nden Plaj Voleybolu

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası 25 Ağustos Cuma günü başlıyor.
Dörtyol Belediyesi Dörtyol’da sportif faaliyetlerine devam ediyor. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un göreve gelmesiyle Dörtyol Sahili vatandaşlar tarafından daha etkin kullanılmaya başlandı. Vatandaşların Dörtyol sahilinde daha güzel vakit geçirebilmelerini sağlamak adına Dörtyol Belediyesi tarafından çeşitli faaliyetler düzenleniyor.
Geçtiğimiz günlerde Dörttaş Tek Pota Basketbol Turnuvası, Sahil Bisiklet Turu, Kıyıdan Balık Tutma Turnuvası gibi etkinlikler düzenleyen Dörtyol Belediyesi şimdi de her yıl geleneksel olarak düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvasını 25 ağustosta başlatıyor. Turnuvaya 2 kategoride başvurulabilecek. Kategorilerden bir tanesi erkekler diğeri ise Mixler olacak. Her takım iki kişiden oluşabilecek. Turnuvaya katılacak kişilerin kimlik fotokopisi ve sağlık raporu ile birlikte Dörtyol Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. Son başvuru 25 Ağustos saat 16:00 ya kadardır.  Detaylı bilgi için 444 7 712 arayarak Kültür ve Sosyal İşlerine bağlanarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş