Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MKÜ ve DOĞAKA Arasında Protokol İmzalandı

Bitki Sağlığı Kliniği Uygulama ve Araştırma MerkezineKurumsal Kimlik Kazandırılacak

MKÜ ve DOĞAKA Arasında Protokol İmzalandı

Gündem   A+a-

 
MKÜ Rektörlüğü ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ( DOĞAKA ) arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Bitki Sağlığı Kliniği Uygulama ve Araştırma Merkezine kurumsal kimlik oluşturulması amacıyla bir protokol imzalandı.
 
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız tarafından imzalan protokol ile 14 günlük bir Kurumsal Kimlik danışmanlık hizmetinin alınması hedefleniyor. Böylece merkezin iç kontrol mekanizmaları harekete geçirilerek kendini tanıma, tanıtma ve gelişme yolunda önemli mesafeler kaydedilecek. Ayrıca merkez tarafından üretilen hizmetlerin teknik ve bilimsel olarak geliştirilmesi ve hedef kitleler tarafından kabul görmesi ve güvenilirliğinin arttırılması yönünde kurumsal kimlik önemli bir işleve sahip olacak.
 
MKÜ Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan Bitki Sağlığı Kliniği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, başarılı bir kurumsal kimlik çalışması ile uzun vadede geleceğe dönük ciddi ve önemli bir yatırım yapmış olacak. Merkez, diğer kurum ve kişilere hedefine ve vizyonuna yönelik olarak vermek istediği mesajları bu yolla hızlı ve etkili bir şekilde verebilecek. Ayrıca merkezin, temel ihtiyaç ve amaçları belirli olduğundan misyon, vizyon ve hedefler net olarak ortaya konmuş olacağı için zaman ve bütçe açısından verimlilik elde edilmiş olacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş