Skip Navigation Links

İbrahim Gül Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe teşkilatı başkanı İbrahim Gül yapılan kongrede 2. kez Başkanlığa getirildi.

Politika   A+a-

 
 İbrahim Gül Güven Tazeledi
 
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe teşkilatı başkanı İbrahim Gül yapılan kongrede 2. kez Başkanlığa getirildi.
İbrahim Gül 2009 yılında İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimlerde partisinin oyunu %35 oranında arttırmayı başararak MHP’nin İskenderun’da ki yükselişine katkı sağladıktan sonra getirildiği MHP İskenderun İlçe Başkanlığı görevine 2. kez seçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede Başkanlığa getirilen İbrahim Gül seçmenlerine teşekkür ederek MHP’nin bayrağını İskenderun ve Hatay’da en tepeye dikeceğinin sözünü verdi. Kongreye MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Uğur Feriz’in yanı sıra belde belediye Başkanları sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı. Her partiden ve görüşten katılımların olması kongreye renk kattı.
Divan Başkanlığını MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’in yaptığı kongrede konuşan
MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için bugüne kadar mücadele verdiğini ve bundan sonrada bu uğurda mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizerek “Bizler Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü korumak adına iktidara giden yolun temel taşlarıyız. Yapıcı uyarıcı çözüm üreten siyaset anlayışı ile ilçemize ilimize ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İbrahim Gül’ün başkan seçildiği kongrede yeni oluşturulan liste ise şu isimlerden oluştu. Turhan Bozkurt, Nazmi Ceylan, Şakir Anıl, Mustafa Hamut Coşkun, Veysel Ünal Uzun, Erdal Çamlıbel, Mehmet Ünüvar,Mahmut Emre Hakan, M Suat Önde, Kürşat Sarı, Atilla Kenanoğlu, Mehmet Çebişli, Adnan İşler, Mustafa Barın,Hakan Bilgin,Coşkun Yolcu, Mustafa Akın,Levent Doğmaz,. Mehmet Ordulu, Duran Darbin, Eşref Azgın,İsmail Korkmaz ve Hacı İbrahim Aydın isimlerinden oluştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet