Skip Navigation Links

İGEV’den Şahap Yılmaz’a Vefa Ziyareti

Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte

İGEV’den Şahap Yılmaz’a Vefa Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, eğitim gönüllüsü hayırsever İşadamı Şahap Yılmaz’a vefa ziyaretinde bulundu. İGEV dönem Başkanı Şefik Uyar ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Metin Satıcı, Fevzi Sevinçli, Haydar Yolcu ve insaf Sultanoğlu, bir süredir evinde dinlenmekte olan Şahap Yılmaz’ı ziyaret ederek eğitime katkılarından dolayı teşekkür ettiler ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
 
İskenderun’da eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği pozitif desteklerle hayırsever işadamları arasında önemli bir yere sahip olan Şampiyon Filtre A.Ş. sahibi Şahap Yılmaz, konuklarını, eşi Aynur Yılmaz ve kızı Şampiyon Filtre A.Ş. Genel müdürü Selma Yılmaz ile birlikte evinde ağırladı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahap Yılmaz, gönüllü eğitim neferleri olarak gördüğü İGEV yöneticilerini fedakâr çalışmalarından dolayı kutladı. İGEV’in gündeminde önemli bir yeri olan Okul ve Yurt Projesi ile ilgili çalışmaların yakın takipçisi olduğunu belirten Yılmaz, projeyle ilgili son gelişmeleri sordu. Proje hakkında bilgiler alan Şahap Yılmaz, eğitim ile ilgili projelerin önemine değinerek İGEV’e desteklerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi ve projenin bir an önce hayata geçmesi için tüm eğitim gönüllülerini katkı yapmaya çağırdı.
 
Samimi bir aile ortamında gerçekleşen ziyarette İGEV’in çalışmaları, projeleri ve hedefleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. İGEV başkanı Şefik Uyar, Şahap Yılmaz’ın vâkıfa ve eğitime yapmış olduğu önemli katkılarını hatırlatarak şükran ve minnet duygularını ifade etti. Şefik Uyar; “İGEV olarak Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk ilkelerine sımsıkı bağlı, çağdaş, üretken ve çalışkan öğrencilerimizin yetişmesi için çalışıyoruz. Eğitim gören gençlerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vakıf olarak öğrenci yurdu ve okul projemizle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projeyi bir an önce hayata geçirmek en öncelikli hedefimizdir. Bu bağlamda bize güç veren, Vakfımıza desteğini esirgemeyen eğitim gönüllüsü hayırsever işadamlarımıza, saygıdeğer Şahap Yılmaz ağabeyimizin şahsında minnet ve şükran borçluyuz. Şahap Yılmaz ağabeyimiz yaşam tecrübesi, bilgeliği, hayırsever ve babacan kişiliğiyle daima örnek olmuştur. İskenderun ile ilgili Sosyal projeler ve eğitim söz konusu olduğunda maddi manevi pozitif katkılarını esirgemiyor. Bizler de kendilerine vakfımız adına teşekkür ve geçmiş olsun dileklerimizi sunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bizleri evlerinde kabul ettikleri için saygıdeğer Şahap ağabeyimize ve Aynur hanıma teşekkür ediyoruz. Sağlıklı ve huzurlu yaşamlarının daim olmasını diliyoruz. Ayrıca güler yüzlü, mükemmel ev sahipliği ile bizleri ağırlayan değerli Selma Yılmaz hanımefendiye de teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun’un saygın ve köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Şampiyon Filtre A.Ş.’nin Yönetim kurulu üyesi ve başarılı genel müdürü Selma Yılmaz da güler yüzü ve samimiyetiyle ağırladığı konukların ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek şunları söyledi; “Babam Şahap Yılmaz’ın izinde olmaktan dolayı gururluyum. Hedefim O’nun başarı bayrağını daha yukarılara taşımaktır. İGEV’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. En kutsal yatırım insana yapılan yatırımdır. Çağdaş, Atatürkçü, aydın gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan bu ve benzeri faaliyetleri desteklemek, yurtsever vatandaşlar olarak hepimizin görevidir. Babamız Şahap Yılmaz’ın da yaptığı gibi geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Memleketimiz ve Kentimiz adına yararlı olduğuna inandığımız projelere imkânlarımız ölçüsünde katkı sağlamayı sürdüreceğiz. İGEV Başkanı ve yöneticilerinin başarılarının devamını diliyorum. Özellikle bu duyarlı ve vefalı ziyaretlerinden dolayı babam ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet