Skip Navigation Links

.Ve Musa Aday Adayı.

Olay Gazetesinin bugün ki manşetinde çok anlamlı bir mesaj vardı tabi anlayana.

Gündem   A+a-


Anlamlı mesaj
Olay Gazetesinin bugün ki manşetinde özel anlam ifade eden bir mesaj vardı tabi anlayana…

Türkiye 12 Haziran 2011 seçimlerine tüm hızlıyla ilerlerken, Milletvekili aday adaylığına yeni bir isim daha katıldı.(!) Bu isim İskenderun halkının yakından tanıdığı Musa Özalıcı. Musa Özalıcı, dün ayakkabıcılar çarşısında yaptığı açıklamada BPartisi (BAKIMSIZLAR PARTİSİ)’nden aday adaylığını açıkladı. Özalıcı’nın açıklamasına çevredeki esnaflar da katılarak tatlı dağıttılar ve Musa Özalıcı’yı alkışlayarak omuzlarına aldılar.

Türkiye, tarihte neredeyse bir ilk yaşayarak 12 Haziran 2011 seçimlerine binlerce aday adayı ile hazırlanıyor. Her önüne gelenin aday adaylığını açıkladığı şu günlerde hem vatandaş sıkıntılı hem de siyasiler. Halk adeta her gün 10’larca aday adaylarının ve araçlarının sürekli gezdiği ve yüksek sesle yaptığı anonslardan bıkmış durumda.
İskenderun halkının ve esnafının yakından tanıdığı ve sevdiği, bir gün polis, bir gün asker, bir gün koruma, bir gün güvenlik vs. gibi halkın arasında gezen engelli vatandaşımız Musa Özalıcı da bu durumdan sıkılmış olmalı.
Musa Özalıcı ve esnaflar ayakkabıcılar çarşısında basın mensupları ile bir araya geldiler ve Özalıcı’nın A Partisi’nden aday adaylığını açıkladılar.
Özalıcı belki kendince aday adaylığını açıklayan binlerce aday adayına mesaj vermek istedi. Özalıcı, aday adaylarının tutamayacağı sözü sürekli halka anons etmelerine de kendince bir mesaj göndererek, Ekmek beleş, Su beleş, Aylık herkese Bin TL, Elektrik beleş, Mazot beleş, ÖTV yok, KDV yok, konuşmak beleş, yürümek beleş, tuvalet beleş diyerek bağırdı…
Musa Özalıcı’nın açıklaması sanki gerçekten vekil aday adayı olurmuş gibi gerçekleşerek, pankartlar asıldı, tatlılar dağıtıldı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar ise; “Musa’yı hepimiz çok iyi tanır ve biliriz. Engelli bir vatandaşımızdır ama çok zararsız ve iyi bir insandır. Bu kadar çok aday adayı açıklamalarının yapıldığı şu günlerce Musa’da kendisini aday adaylığına kaptırmış olmalı. Ya da kendince aday adaylarına bir mesaj göndermek istedi. Eğer bir mesaj gönderdi ise çok yerinde ve düşündürücü bir mesaj. Seçim sürecine yaklaştığımız şu günlerde fazla uzağa değil bulunduğumuz İle yani Hatay’a bir bakın. Toplam 10 milletvekili çıkaracak bir ilde neredeyse 600 milletvekili aday adayı var. Her gün onlarca seçim aracı anonslar vererek halkın kafasını şişiriyor adeta. Her gün farklı farklı insanlar gelip bin bir türlü vaatlerde bulunuyorlar. Galiba Musa’da bunlara bir mesaj vermek istedi ve kendiside böyle bir işe girişti” diye konuştular. Yorum sizin…
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet