Skip Navigation Links

Olaylı Meclis Toplantısı

Gündem dışı görüşlerini bildiren meclis üyeleri az kaldı uzak doğu dövüş sporlarını sergileyeceklerdi.

Politika   A+a-

İskenderun Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Meclis üyeleri Belediye başkan vekili Cemil Uğütmen başkanlığında bir araya geldi.
Gündem dışı görüşlerini bildiren meclis üyeleri az kaldı uzak doğu dövüş sporlarını sergileyeceklerdi.
Gündem dışı ilk olarak söz alan Meclis üyesi MHP’li Garip Şandır, “1 yıldır yapılmayanlara fazla müdahale etmedik. Ama 1 yılı doldurduk artık yapılmayan icraatlarınızı bir an önce tamamlayın. Bunlar kısaca Su ihalesini acilen tamamlayın, çöp fabrikasının temeli atılmalı, haşere ile 4 mücadele yapılmalı, çalışan işçilere karışılmamalı ve alt yapı çalışmalarını iyi denetlenmelidir” dedi.
Garip Şandır’ ın ardından söz alan Demokrat Parti’li Ali Çirkin geçen oturumdaki faaliyet raporlarını eleştirdi. Yapılan eleştirilerin usul dışı olduğunu belirten Mustafa Özen ile kısa süreli bir tartışma yaşandı. Başkan vekili Cemil Öğütmenin müdahalesi ile tartışma son bulduğu sırada Meclis toplantısını izlemeye gelen bir vatandaş’ın DP’li Ali Çirkin’e müdahalesiyle ortam gerildi. Yapılan görüşmelerin ardından yeniden oturuma devam edildi.
İskenderun Belediyesi’nin açıkladığı meclis gündemi ise şöyle;
1)- Şevre Mıntıkası 613 ve 614 Nolu imar adaları arasındaki imar yolunun plan değişikliği
ile 10 Metreden 12 Metreye çıkartılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu oy çokluğu ile komisyona havale edildi..
2)- Belediye Meclisinin 08.03.2010 Gün ve 28 Sayılı kararı ile 1. Mıntıka 1946 Nolu Parselde yol genişletilmesine yönelik plan değişikliğine ait itirazın reddi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu okunmasının ardından oy birliği ile komisyona havale edildi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet