Skip Navigation Links

Dörtyol Her Yönüyle Önemli Bir Değerdir

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Başkan Toskoy’a İade-İ Ziyaret Gerçekleştirdi

Dörtyol Her Yönüyle Önemli Bir Değerdir

Gündem   A+a-

 
 
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Başkan Toskoy’a İade-İ Ziyaret Gerçekleştirdi.
 
Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’ün İskenderun’a tayin çıkmasının ardından Safranbolu Kaymakamlığından Dörtyol’a atanan Kaymakam Murat Bulacak, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Başkan Toksoy’a iade-i ziyarette bulundu.
 
Dörtyol Belediyesi önünde karşılanan Kaymakam Murat Bulacak’ı Başkan Toksoy, Başkan Yardımcıları, Müdürleriile birlikteçiçeklerle karşılandı. Makam odasında gerçekleşen ziyarete Başkan Yardımcıları Yaşar Gürakan ile Ahmet Avcı’da eşlik etti.
 
 
Dörtyol Her Yönüyle Önemli Bir Değerdir
 
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol her yönüyle bir değerdir. Bu güzel İlçeye tayin olmamı bir fırsat olarak görüyorum. Dörtyol’a siz değerli Belediye Başkanımız ve tüm kurumların iş birliği içerisinde insanımıza daha güzelhizmet etmeliyiz. Uyumluluk esası içerisinde Dörtyol’a kalıcı çalışmalarprojeler bırakmalıyız. Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarımalanında Dörtyol’u daha üst düzeye el birliği ile çıkarmalıyız. Eğitim alanında büyük ivme kazan Dörtyol,eğitim başarısı ile anılması umut vericidir.
 
 
BAŞKAN TOKSOY, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 120.000 Nüfusu geçen Dörtyol’umuzda önceliğimiz ve birincil ilkemiz vatandaşlarımızın dinamik ve sosyal ortamlarda huzurunu ve gereksinimlerini sağlamaktır. Bu noktada elimizden geleni yapıyoruz. Bütçe sıkıntısı yaşasak da projeleri hayata geçireceğiz önümüzdeki aylarda büyük projelerin temel atma ve açılışını gerçekleştireceğiz.
 
 
YEŞİLKÖY BELEDİYE HİZMET BİNASI EĞİTİM YUVASI OLACAK
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Fakültesi olarak kullanan daha sonrası İskenderun yerleşkesine çekilmesinin ardından boşalan Hizmet Binasını eğitim yuvası olarak donatacağız. Bu noktada Milli Eğitim ve Halk Eğitim merkezleri ile iş birliği ile yapacağımız bir protokol ile TEOG, YGS, VE LYS kursları ile eğitime Anne Çocuk Eğitim merkezleri ile eğitim alanda desteklerimiz devam edecektir.
Asfalt çalışmaları, Taziye Evleri, Sosyal yaşam alanları, Özel Proje Alanları ve Sahilde yapılmasını düşünülen çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Toksoy, Milli Mücadele’de İlk Kurşunun atıldığı Türkmen İlçesi Dörtyol’a yakın zamanda birçok projeleri kazandıracağını ifade etti.
 
Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Toksoy sosyal belediyeciliği uyguladığını söyledi.
 
Başkan Toksoy, Milli Mücadele’de İlk Kurşunun Dörtyol’da atılışının resmi belgesini Kaymakam Murat Bulacak’a takdim etti.
 
Kaymakam Bulacak, Başkan Toksoy’a çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretini sonlandırdı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet