Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

16.Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldılar

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti ile birlikte ekonomide

16.Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldılar

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,  AK Parti ile birlikte ekonomide, sanayide, tarımda, eğitimde, ulaşımda ve bir konuda ülke genelinde önemli hizmetlerin hayata geçtiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara-Sincan’da düzenlenen AK Partinin 16. Yıl dönümü kutlama programına katıldı.
 
AK Parti’nin 16. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin Ankara Sincan'dadüzenlendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şunları söyledi:
 
“Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından parti sözcümüz Mahir Ünal, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını büyük bir heyecanla dinledik. Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bunun yanında, ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz  Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç, gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır.
 
Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler, birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamış ve başaramayacaklarını anlamışlardır. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar