Skip Navigation Links

Sem Usta’dan Metrelik Kebap Şovu

Bölgede Marka Sosyal Medyada Fenomen Oldu..

Sem Usta’dan Metrelik Kebap ŞovuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde 2011 yılından bu yana hizmet veren Sem Usta Restoran, kasap-fırın-restoran kapalı alan ve bahçe konseptiyle büyük ilgi görüyor.
1996 yılında çırak olarak başladığı mesleğinde kısa sürede marka haline gelen Sem Usta, Hatay’ın Nusret’i olarak biliniyor. 
Yaptığı şovlarla Türkiye’de fenomen haline gelen Nusret’in Hatay’daki rakibi Sem Usta, yaptığı metrelik kebaplar, lezzetli tavalar ve sıcacık pide ekmekleriyle bölgede fenomen oldu. 
Hatay’ın Arsuz ilçesinde Akçalı mevkiinde ana yol üstünde 2011  yılından bu yana hizmet veren Sem Usta’nın daimi müşterileri arasında ünlü isimler de bulunuyor.
Et yemeklerini hazırlarken çektiği videoları sosyal medya hesaplarında paylaşan Sem Usta, metrelik kebabı şişe takarken yaptığı şovla büyük ilgi gördü. 
Bir buçuk metrelik şişe 800 gram kıyma kebabını takarken şovunu yapan Sem Büyüktepe, şovuna ocak başında da devam ediyor. 
Müşterilerin sabırsızlıkla beklediği metrelik kebabı yine kendisi servis eden Sem Usta, müşterilerine yaptığı sürprizlerle de herkesi kendine hayran bırakıyor. 
 
 
 
 
Sem Usta’dan Metrelik Kebap Şovu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet