Skip Navigation Links

Milletimizle Birlikte Tarih Yazdık!..

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç,Türkiye’nin gelişimi ve değişimi için her zaman AK Parti sevdalıları olarak çalıştıklarını belirtti.

Milletimizle Birlikte Tarih Yazdık!..

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısı yaptığı açıklama da göreve geldikleri tarihten bu yana Türkiye’nin gelişimi ve değişimi için her zaman AK Parti sevdalıları olarak çalıştıklarını belirtti. AK Kadrolar olarak tarih yazdıklarını ve yazmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Atıç siyasetin AK Parti ile güven ve istikrar kazandığını vurguladı.
AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, "16 yıldır, bu Ak kadrolar milletimizle birlikte tarih yazmaya devam ediyor. Hep birlikte daha nice nice tarihler yazacağız. Nice zorlukları aşacak, başarılara imza atacağız. Biz davamıza da, kurucu ilkelerimize de liderimize de gönülden bağlıyız. Biz düşmanlıktan değil dostluktan, kardeşlikten yanayız. Biz koltuklara mevkilere, makamlara değil, Türkiye'ye, milletimize sevdalıyız. Şunu rahatlıkla söylüyorum; Ak Parti 16 yıl olduğu gibi bugünden de sonra Türkiye'nin tek umudu olamaya devam ediyor. Milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk. Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkardık. 14 Ağustos 2001'de sizin liderliğinizde diktiğimiz fidan bugün 16 yaşında genç bir çınar oldu” dedi.
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletin yarınlara umutla bakacağı bir kadronun oluşturulduğunun altını çizen Başkan Atıç "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde tam anlamıyla bir dönüm noktasıdır. Ak Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’nin çehresi değişmiş, ülkemizin her alanında yaptığı köklü reformlarla yeni ve müreffeh bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Siyaset, AK Parti ile güven ve istikrar kazanmıştır. Seçim öncesi vaatlerin altı çizilirken, iktidar olunduktan sonra üstü çizilen güvensiz anlayış yok edilmiştir. AK Parti, icraatların partisi olmuştur. Ak Parti; İktidara geldiği 3 Kasım 2002’den bu güne kadar Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmış ve milletin kendisi olmuştur. Ak parti, kurulduğu günden bu güne kadar kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere, hizmetlere ve reformlara imza atmıştır. Ak parti iktidarının hizmetlerini gören halkımız ise verdiği oylarla iktidarımızı daha da güçlendirmiştir. Türkiye’deki demokrasi anlayışını daha da güçlendiren Ak Parti, ülkenin her kesimine hitap etmekte ve her alanda milletimizle kucaklaşmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, hizmeti aşk ve muhabbetle yapan, başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde, güler yüzlü ve samimi ak kadrolarıyla, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Bugüne kadar emek vermiş ve emek vermeye devam eden tüm dava arkadaşlarımız ile şu an hayatta olmayan teşkilat mensuplarımıza, teşkilatlarımızda çeşitli dönemlerde görev alan partili üyelerimize, Genel Merkez, İl, İlçe ve Mahalle temsilcilerimize ve Ak Parti’ye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Partimizin 16. kuruluş yılının; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet