Skip Navigation Links

Ak Partimizin Kuruluşu Kutlu Olsun

AK Partinin 16. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Adnan Vurucu,Ak kadroların Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını söyledi.

Ak Partimizin Kuruluşu Kutlu Olsun

Belen   A+a-

 Adalet ve Kalkınma Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ak kadroların Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını söyledi.
Başkan Vurucu, mesajının devamında şu görüşleri dile getirdi:
Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan partimiz yaptığı atılımlarla, ülkemizi modern bir konuma taşımıştır. 
Partimizin gerçekleştirdiği yeniliklerle kalkınmış bir Türkiye profili çizmiş, partimiz, seçimlerde üst üste aldığı başarılarla Cumhuriyet tarihinde de başarılı bir grafik çizmiştir.
Ak kadrolar yaptıkları ak çalışmalarla Eğitim, Sağlık, Adalet, Ekonomi, Enerji, Tarım, Ulaşım, Turizm ve Kalkınma gibi birçok alanda uyguladığı, köklü ve kalıcı reformlar ile ülkemizin saygınlığı içte ve dışarıda da artmıştır.
Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, akılcı ve zeki bir devlet adamımız olarak, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasında da başarılı bir lider profili çizerek, FETÖ örgütünün bu girişimini de ülkesini seven halkımız ile omuz omuza geri püskürtmüştür.
16. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, kuruluşundan bu güne kadar Ak Partiye hizmet ve emek veren, başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza ve tüm dava arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza ve Ak Partiye desteğini esirgemeyen aziz milletimize en içten dileklerimle teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet